Açık Arttırmadan Bir Şeyi Almaya 2 Gündür Uğraşıyorum!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ƧЄƤЄԼƬƲƦƛ tarafından 7 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba adminler:

2 Gündür TR1 serverında açık arttırmada Slot CPU-1-2-3 almaya çalışıyorum fakat -N1K0T1N- (ezbere yazıyorum artık o kadar) adlı arkadaşımız bütün gün Slot CPU lara teklif vererek artık ticaret yapıp paramı kazanıyor bilemem ama 2 gündür 2-3-4M bastığım halde 2-3 katı kadar bi fiyat basıp tekrar tekrar bu Slot CPU ları toplamaya devam ediyor hayla daha uğraşıyorum alamıyorum en sonunda basıcam 20M para öyle alıcam zarara giricez illakide lütfen bi destekde bulunun.:mad::mad::mad::mad::mad:
    YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.
    NOT : Konuyu yanlış yere açmış olabilirim o yüzden özür dilerim her hangi bir yetkili konuyu gerekli bir yere taşırsa sevinirim:)

Kanıt (SS) :

1. SS :[​IMG]

2. SS : [​IMG]

2. Burda biz ne gibi bir destekte bulunabiliriz anlayamadım açıkçası. Günün farklı saatlerinde deneyip almaya çalışmalısın, eğer hala alamıyorsan zarara girmeyi göze alıp 20 milyon basabileceğini söylemişsin, bunu yapabilirsin. Bizim yapabilecek bir şeyimiz yok şu durumda.

3. bu gibi durumların ortadan kalkması için oyuncunun elindeki hangar sayısına göre aynı nesneye teklif verebilir uygulaması getirilebilirmi bilemiyorum..zaten oyuncu diğer bir hangarı için teklif vermişse buna yapılacak bişey yok..hakkıdır teklif verir..

4. dostum aslında ben bu ticaret olayını biliyorum 250-350-500 k ya bu slotları alıp 500-750-1m kadar fiyatlara satıp kara geçmek için yapılıyor bunlar yoksa böyle bir olay olmuyor

5. تأثير

تأثير User

arkadaş oyunun bir mekaniği bu işte. madem çok almak istiyorsun bas 20m her şeyi gelip buraya yazmanın bir anlamı yok.

sametonur1905 bunu beğendi.
  6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Türkiye 1 Sunucusu , İlk Açılan Türkiye Sunucusu.

Açık Arttırma fiyatlarının farklı olması doğaldır.

Daha az ödeme yapmak istiyorsanız , Daha yakın zamanda açılan sunucularda oynamayı seçebilirsiniz.

Bunun dışında bizlerin buradan , size yapabileceğimiz bir destek yok.

Eğer Açık Arttırma Sistemi ile yapılmasının gerektiğini düşündüğünüz bir takım fikirleriniz var ise , Bunu ilgili görseller ile destekleyerek , Anketli Bir Halde Güncelleme ve Fikir Havuzuna konu açabilirsiniz.

Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu var mı ?

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.