Açık arttırmanın ismi değişsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve jessejames tarafından 17 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bence ......... daha uygun.

1. müzayede salonu

23,5%
  2. açık artırma

17,6%
  3. Kardesim aklina bu nerden geldi isin mi yok canin mi sıkıldı?

58,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jessejames

jessejames User

Eskiden beri oynayanlar hatirlar, acik artirmada kaybedince bastigimiz kredilerin puf oldugu :) gunlerde acik artirmaya "müzayede salonu" deniyordu.

Yeni oyuncularimizin da darkorbitin eski Turkceyle boyle hasir nesir oldugu zamanlarin tadina varabilmesi icin bu terimin geri getirilmesi kanaatindeyim.
    Fikirimi takdirinize sayan bulurum. ;)
    Edit: Smileyi duzelttim

Saygilar ve Iyi Forumlar

yılmazcan47 bunu beğendi.
  2. Müzayede kelimesi arapça kökenli bir kelimedir. Türkçemizi kullanmaya özen gösterirsek daha iyi olur diye düşünüyorum :) Eş anlamlı kelimeler arasında Türkçe olanını tercih etmenin her zaman daha doğru olduğu kanaatindeyim.

ateistkeci bunu beğendi.
  3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınız konunuzun içeriğini özetlemeyecek şekilde olduğundan dolayı tarafımca düzenlenmiştir. Konunuzu İndex'e eklemiş bulunmaktayım. Gerekli desteği aldığı sürece konunuzu raporlarımıza ekleyeceğimizden emin olabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. jessejames

jessejames User

Modum duzeltmeniz icin tesekkur ederim.
    Konuyu sakayla karisik actim nedense aklima geldi paylasiyim dedim. Konu kitlenebilir.

5. Üçüncü şık da biraz agresifmiş :D

6. oben

oben User

bende iş arıyorum inşallah yakın zamanda bol kazanç bir iş bulmak nasip olur.

7. jessejames

jessejames User

Amin kardesim Allah hayirlisini versin diyelim.

8. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.