Açık Raporlayanlara Ödül Verilsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 9 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu ?

1. Evet

84,6%
  2. Hayır

15,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bug hata raporlayanalara bug un büyüklüğüne göre ödül verilmeli

(ufak bug raporlayanlara) Minimum 5.000 uri

(orta düzey bug raporlayanlara) medium 90.000 uridium 1 ay vip

(büyük buglar için) Maximum 2 ay vip 220.000 uridium gibi değerler verilmeli diye düşünüyorum.

Şimdi arkadaşlar bug kullananlar bu teklifi duyarsa bug kullanmaktanda vazgeçeceklerini düşünüyorum neticede hem bug u support a raporlayacaklar hemde ödül alacaklar bu sayede bug kullanmaktan vazgeçecekler.

Bu oyunu hiledende haksız kazançdanda kurtarcağını düşünüyorum.

Kimler Ödülleri Alabilir ? :

Bug , Hile , Bot yada herhangi bir ek yazılım gibi diğer oyuncuların haklarını ihlal eden kişiler alamaz tespit edilirse hesabı sınırsız olarak kapanacaktır.

Bu yukarda sıraladığımı şeyleri yapmayan kişiler raporlayıp ödülünü alabilir.

Dipnot: Açığı kullandığı halde bunu raporlayan kişiler tespit edilirse hesapları kapanacaktır... ( sınırsız)

Dipnot: ödüller sadece temsillidir yani illa 220.000 uri verilecek gibi bir şey yoktur sadece örnek verdim sisteme geçerse adminler ne kadar vereceğini hesaplar.

Son düzenlenen: 11 May 2015
  2. Prophecy

Prophecy User

güzel fikir :)

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Paylaşımınız gerçekten güzel olmuş hayata geçirilirse BUG'ların azalacağına inanıyorum.

iyi Forumlar.

4. oyumu evet dedim ama :)

düşünsenize ödül almak icin bug bulanlar olacaktır :)

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Oyun açığı arama ve kullanma konusunda çok yatkın bir oyun kitlemiz var.

G.İ.Ş. Kurallarında ki maddelerde açıkça ; Oyun Açıklarını kullanmak yasaktır , Bulunan Açıklar bildirilmelidir maddesine rağmen , bizim oyuncularımız tepe tepe kullanıyor.

Sonra ceza aldıklarında , Neden banlandık davası güdüyorlar. Oyun açığı , oyunun sorunuymuş , onların değil ( Örneğin LOW Kapısı Banlamaları )

Böyle bir sistem gelirse ( ki Ödüller herkesin ağzını sulandıracak cinsten aşırı abartılı ) , herkes oynamayı bırakıp , Oyun açığı aramaya başlar.

Buda oyunu daha da batırır görüşündeyim. Çünkü bilinmeyen açıklarda ortaya çıkar ve bu açıkları da mutlaka bildirmek yerine , kullananlar , Bildirip de , kullananlar olacaktır.

Oyum Olumsuz

Keyifli Forumlar

6. Sayın modum ben sadece fikrimi söyledim bu sistem gelirse adminler ne kadar vereceğini kararlaştırır.

1 m uri örnekti sadece illa olacak diye bir şey yok.

İyi geceler.

7. low açıgını kullan 5m uri kas sonra uleniince şikayet et oh ne güzel ;)

8. 1. olarak ben bug kullanmıyorum ki çarım full + full bile değil.

2. olarak hem bug kullanıp hemde raporlayanlar tespit edilirse bu kişilerin oyun hesapları kapanacak (belirli süreliğine)

9. MKS-705

MKS-705 User

bende bunu düşün düm ama goyum + 1

10. Belirli süre diyorsunda adam bir sürü uri kastıkdan sonra 1 ay girmeyip gelse devam etse belirli süre kapatılmasının ne anlamı kalacak. Ben hâla low bugundan süreli kapanan hesaplar doğru düzgün ceza almadığı için ben niye low bugu yapmadım diye üzülüyorum. 500k uri kasan 3 gün ediyor.

Neyse konuya gelince bug bildirmeyenler veya haberi olmayanlar faydalanamıyacağı için biraz adaletsiz oluyor. En fazla 10.000 uri verirlerse sorun olmaz, bildirildiği için küçük bir ödül olur fakat 200k verilmesi bug kullanmak gibi haksız kazanç sağlar.

11. Yahu konuyu okudun mu kardeşim ? ödül miktarı sadece örnek illa bunlar verilecek diye bir şey yok amaç bu sistemi oyuna geçirmek.

Ki zaten bug kullananlar ilk uyarı cezası olarak hesapları belirli bir süre kapanıyor hala devam ediyorsa temelli kapatılıyor kurallarda bu geçiyor bunu da mı ben söyleyeyim ?

12. İlk bot banlaması 2 sene önceydi galiba temmuz veya ağustos ayında bütün botlar belirlenip arge sıfırlandı ve gereken ceza uygulanmış oldu fakat artık böyle bir şey yok ne kazandıysan kârdır deyip 3-4 gün ban almakla ceza uygulanmaz. Adam tekrar niye yapsınki kasmıştır gereği kadarını.

Konuyuda okudum sadece düşüncemi yazdım.

13. İyide bu adamlar uridium ihtiyacını karşılamak için sürekli bug ile kasılıyor neticede 1 kere yakalansada onun için bir şey değişmez.

Yeterince kassa örneğin low bugunda en az 1-2 ayını heba etmesi lazım orada ki bu süre zarfında yakalanabilir.

14. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Oyun açıklarını kullanan kişilerin hesapları kapatılmak yerine sıfırlansa , Kimsenin oyun açıklarını bir daha kullanmaya girişeceğini sanmıyorum.

Acımasız bir yöntem ancak bana göre en ideal cevap bu olur

Keyifli Forumlar

15. Helal size modum konu açında sonuna kadar destekleyelim :) Lowda adaletsiz ceza verildiği için canım sıkılıyor. 500e yakın uri kasan 3 gün ban almış ben 2 ay uğraşsam zor toplarım.

16. Oyunda buglara yapışan sunucular arasında 2. yiz 1. rusya geliyor :D

17. ÇORBACI

ÇORBACI User

Çok güzel bir fikir oyunda sürekli bir bug kapanıyor bir bug bulunuyor eğer iyi ödüller verilirse bugu bulan benden başkası bulupda yollamasın diye hemen ihbar eder bugu ve bug kapatılır.

18. WolfWar

WolfWar User

Öncelikle şunu söyleyeyim güzel bir fikir olmuş fakat bu konuyu açma gereksinimin ne yoksa bir açık mı buldun :D

19. yusufersin

yusufersin User

gördüğüm en iyi fikirlerden biri.fakat darkorbitin,pekte oyuncu yanlısı olmayan kaba tavrıyla hayata geçeceğini pek sanmıyorum.ancak oyundaki açıklar sebebiyle ağzı büyük ölçüde yanarsa hayata geçirebilirler bi ihtimal.

20. Açık bulmama Gerek mi var oyunun kendisi BUGlardan geçilmiyor :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.