Açık Sandıklar!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-ProzeN-. tarafından 1 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Açık Sandıklar fikrim gerçekleştirilsin mi?

1. Evet, gerçekleştirilsin.

73,5%
  2. Hayır, gerçekleştirilmesin.

26,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Konuyu biraz değiştirdim arkadaşlar yaratıklara göre kutu çıkma yüzdesi ekledim.

2. Bence çok güzel bir fikir +1

3. ben anlamadım açık demişsinya yani içeriği mi gözüküyo yoksa bedavayamı açıyoruz

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

İçeriği diğer sandıklar gibi aynı olacak sadece bedavaya açacağız.

5. ha anladım güzel fikirde olasılıklar yüksek değilmi

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bilemiyorum bana uygun gibi geldi sen aklındaki olasılıkları yazabilir misin?

7. CypteR

CypteR User

Benim şuana kadar bir tane bile LF4'üm olmadı ama eksi oy diğer oyuncular 200 kutu açıp 10 LF4 zor düşürürken bedavaya kutu açmak tamamen saçmalık bence

8. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

İyi de bedava kutuyu sadece bazı kişiler mi açacak? Herkes bu hakka sahip olacak.

9. CypteR

CypteR User

Full LF4 olan arkadaşlar ne yapacak bunu? Kutu açma amacı herkesin %99 LF4 çıkma beklentisi değil mi? O arkadaşlar boşuna mı uri ile açtılar kutuları , ve büyük çoğunluğu da para harcamak zorunda kaldı , mantıklı geliyor mu size?

10. Oyum Eksi Yönde Aynı Dedikleri Gibi Arkadaşların Uğraşan Oyuncuların Emekleri Boşa gider

Ben şuanda 43 LF4'üm örneğin yaklaşık 4000-5000 Civarı kutu açmışımdır.
    Benim bu kadar uğraşla çıkardığım lf4leri yaratıktan kazancaklarsa :/

4000 x 1500 = 6000000 U eder :(

Kusura Bakma ama gelmemesi gerek.

11. hayır oyunu kullandım da, lordakium %2 boss lordakium neden %4 ? boss yaratıklar normallerinin 4 katı gücünde, %8 olmalı anlayacağınız :)

12. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ona uygun şekilde yapmaya çalışmadım çünkü o zaman uberlerden çıkma olasılığı çok yüksek olur buna da herkes karşı çıkar.

13. Bence olumlu ama yanlışlıkla hayır dedim yani güzel +1111111!111111!!1111ünlem111

14. Knka bence kapali kutular dussun bu yüzdelerde acik kutu cikma sansi olsun ??

15. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ama o zaman da doğru düzgün çöp çıkmaz hem çöp hem kapalı hem açık kutu oranı için 3 e bölünecek felan.

16. Ama ben arkadaşın kutusuna tamamen katılıyorum güzel olacağına inanıyorum yani bu şekilde çok nadir bir şekilde açık kutu düşerse iyi olur.Bir de mesela şey olabilir... dur olum dur aklıma bir fikir geldi bak yeni konu geliyor :D::DDD:

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  17. Angel•3

Angel•3 User

Bu şekilde daha yararlı olacak güzel fikir benimde oyum olumlu.

18. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

19. Herkes haksızlık olur demiş. O zaman lf-4 çıkmasın veya olasılığı azalsın. Mordon saimondan çıksın ama %1 veya 2, ona göre oranları biraz daha yükselt ama lf-4 çıkma olasılığı normalden kat kat düşük olsun. Normal kutudan 1/100 se bunda 1/1000 mesela. Sonuçta tasarım, cephane, jeneratör de fena değil ve onlar için kutu açan görmedim.

20. güzel bir fikir ama o 10 saniye biraz yükseltsen iyi olabilir npcler gelip ona tıklamamızı engelleyebilir yüksek hasar yiyip alamayabiliriz
    ^^gam€^ow€r^^ dediği gibi kutu çıkması yerine direk ödülü bize versin daha mantıklı olur diye düşünüyorum başkası ne düşünür bilemem onlarada saygı göstermek lazım ama

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.