Acıklll

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sadasdjhjkhkjh tarafından 9 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna giremıomrum tr1 e yerter artık nezamandır bı sorun hergun sorun hergun sorun oyuna gıerımıoruz ana sayfaya bıle gıremıorum gına geldı artık bıktırdınız oyundann oyunu bırakıcam bole gıderse acıjn su oyunu artık ACIONNNNNN

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

İlk olarak konu başlığının tamamını büyük harf ile yazmak yasaktır.

Şu an için hatalar mevcut .

Hatalar bildirildi bizde beklemekteyiz.

iyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Mart 2016
  3. Bıktım ama Modum yav oyuna daha yenı katlayıcı vıp cektık kullanamadan bıtıttı Telafısını ıstıyoruzzzz

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Maduriyetinizle ilgili Support a yazmanız lazım.

Forum ekibinin yapa bileceği bir şey yok üzgünüm.

iyi forumlar.

5. cok ilgileniyorlar ya hani yazinca demi

6. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Neden burada Arkadaşın konusunu farklılaştırıyorsunuz.

Lütfen saygılı olalım.

iy forumlar.

7. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Dikkat ettiysen bana saygı göster demedim zati beklentimde yok.

Ben konu sahibine saygı göstermeni istemiştim.

Ha hala benim le buradan tartışacaksan haksız olduğumu düşünüyorsan Supporta bildir.

iyi forumlar.

8. SİSTEM

SİSTEM User

Smoderator uslubunuzu beğenmedim her ne kadar bu forumda bir çok üyeden büyük olsanızda yazım şekilinizi ve hitabınızı gerçekten kınıyorum insanlar bazı konularda asi olabilir zor olabilir ama burada kimseye sen o bu gibi hitaplarda bulunamazsınız bulunmamalısınız daha onarıcı bir yazı yazabilirseniz insanların istedikleri ilgiyi bir nebze göstermiş olur ona göre karşılık görebilirsiniz lütfen sizden ricam biraz daha kibar olunuz.

9. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Hiç kızmadım gerekte yok kızmaya.

Ortamı Yumuşatmak gerekli diye düşünüyorsanız haklısınız.

Kimse Alınmasın kırılmasın.

Ben sadece konu sahibinin geri dönmesini yada aynı sorunu yaşayanları burada fikir yazmalarını beklerdim.

Ama görüyorsunuz konun başlığı neydi konu ne oldu.

iyi forumlar.

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konu amacından açıkçası baya sapmış bulunmakta.Ben şöyle toparlayayım anasayfaya grişte sıkıntılar mevcut.Kısa zamanda çözülmesini bekliyoruz.Gerekli cevaplar verilmiştir.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.