Duyuru ACİL BAKIN URİDİUM ARTTI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FairyMind tarafından 15 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FairyMind

FairyMind User

Arkadaşlar 500k uri vardı
    Argemi 24 yaptım
    güve aldım
    kami3 aldım
    55k uri arttı neye harcamalıyım ?

Gemi özellikleri
    Aegis-Goliath
    26 LF3
    18 BO2
    15 G3n hız
    pet level 11 (kami 3 , hammadde 3 , otoyagma3)

8 iris (1 havoc)

YENİ BİR HANGAR ALIP VEGA KOYMAK MI , YOKSA EKSİKLERİ URİ İLE TAMAMLAMAK MI ?

2. Merhabalar;

Bence lf3lerinizi tamamlayın sizin için credi kasmak kolay ve ihaleden lf3ler ucuza gidiyorsa artık yavaş yavaş havoclar için zeta yapmayada hazırlanabilirsiniz :).

İyi forumlar.

3. FairyMind

FairyMind User

Zeta yapıyorum genelde.Lf3 ve bo2 leri ihaleden alırım.Uriyi ne yapmalıyım ?

4. Merhabalar;

Zetayı paladium veya kutu toplayıp açıyorsanız tabi ek hangar gibi hesabınızı güzelleştirecek şeyler yapabilirsiniz ek hangar gibi.

İyi forumlar.

5. FairyMind

FairyMind User

Pala topluyorum :)) Ek hangar mantıklımı sizce şu an ? O uri daha iyi bi şekilde harcanabilir mi ?

6. Gemi özellikleri çok iyi değil palladium'da vega almak fazla avantaj sağlamaz. Bence PET için radar 3 protokolü almalısın.

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Hangar alıp Vengeance alabilirsiniz.

Kredi ile alma imkanınız bulunan ekipmanları Urıdıum ile almamaya çalışın.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Temmuz 2015
  8. senberk99

senberk99 User

Bencede yeni bir hangar alabilirsiniz.

9. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Ticaret modülü düşünülebilir.Bu sayede daha fazla kredi kasarsınız dolayısıyla ekipmanlarınızı daha hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.