Acil bakin yaratik uyutma sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SogukAtes tarafından 1 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SogukAtes

SogukAtes User

Selamun Aleykum. Son zamanlarda Falcon uyuttuklari icin ban yiyen bi kac arkadasim oldu. benim merak ettigim sey su biz haritada normal kasilirkende yaratiklar kendi kendine uyumaya basliyor bu yuzdende ban yeme riskimiz var mi? inanin hesaba bisey olucak diye kasilamiyorum bile yetkili biri bir aciklama yaparsa icim rahatliycak simdiden tesekkur ederim.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Oyun Kurallarında açıkça belirtildiği üzere oyun hatalarından ( açıklarından ) yararlanmak yasaktır.

Falcon ( NPC ) Uyuması olarak adlandırılan bu sorun bir oyun hatası olduğundan bundan yararlanmak öyle yada böyle yasaktır.

Bu nedenle hesabınız kapatılamaz şeklinde yorum yapamayacağımız gibi , Hesabınız kapatılması olası bir durumdur.

Sizlere tavsiyem grup ( low ) kapısına bir güncelleme gelene kadar girmemeniz ve yaratıkları sürekli hareket ederek kesmenizdir.

Keyifli forumlar

3. BonusRasta

BonusRasta User

Sadece Low da yapılmıyor ama :)

4. SogukAtes

SogukAtes User

hayir siz beni yanlis anladiniz benim bahsettigim low kapisi degil normal haritalardaki yaratiklar. uber ve diger kris haritalarinda yaratiklar kendi kendine uyuyor bu bizim sucumuz degil ki guncelleme genele kadar kasilmayalim mi onu soruyorum

5. İstiklal

İstiklal User

Bu uyutma konusunda kesin bir bilgim yok , Ancak duyduğuma göre bu bilerek yapılırsa olan bir şey , Yaratıkların kendi kendine uyumadığı söyleniyor.

Bu nedenle Low ' da yada Farklı haritada yaratıkların kendi kendine uyumadığı kanısındayım ( Şayet ben böyle bir şey ' e rastlamadım )

Bahsettiğiniz sorun bir oyun hatası olduğundan , bundan yararlanmak kurallarda belirtildiği gibi yasaktır.

Bu konuda elimize ulaşan resmi bir açıklama bulunmuyor , Bu nedenle hesaplarınız üzerinde bir işlem yapılıp , yapılmayacağı konusunda bir şey söylememiz söz konusu değildir.

Sizlere tavsiyem , NPC ' leri uyutmadan kesmeye çalışınız.

Çevresinde sürekli dolanarak yada hareket ederek kesmeye çalıştığınız sürece NPC ' nin uyumayacağından eminim.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

6. BonusRasta

BonusRasta User

Korsan haritasında 5-2 de bazen npcler uyuyor, hatta beni tehdit eden oldu seni supportta şikayet edecem diye. Herhangi bir şey yapmadan uyuyor, saldırıya korumalı bölgeden çıkıp tekrar geri korumalı bölgeye geçince düzeliyor ama. Eğer orada böyle bir şey oluyorsa dediğimi yap.

7. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Forum kuralları gereğince acil yardım başlığı ile açılan konulara cevap verilmeyecektir

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.