ACil beta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 20 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar. Betada 1 kez can aldım 3 kez patladım. Biri tallinler İkisi tallonlar.
    Gemi: 16 LF-3 15 Bo-2 8 İris 17 Arge(24lük kalın sıkma) kami3 vip
    Patladığım konfi:
    1. Konfi: Gemi Kalkan Droitler Lazer 315bin kalkan
    2. Konfi: Gemi Kalkan Droitler Kalkan 540bin kalkan
    1.konfide kami atıp kaçarken patladım

36k uri var. Can alıyımmı
    Citadel alıcam cradi ile

Son düzenlenen: 20 Ağustos 2014
  2. Sanırım kamikazeyi kullanmasını tam bilmiyorsun. Eğer tallonlardaysan azcık bir hasar al sonra kamikazen yaratıklar en son neredeyse oraya gidecek sonra sen bir u dönüşü yapıp pete doğru goturceksin tallonları, hız varsa ortalarından bile geçebilirsin 150k vuruyorlar sonra zaten kami dolana kadar senin dp de dolar öyle öyle köşeye yollarsın ben promerium geliştirmeli 190k kalkanla patlamadan bitirdim.

3. Citadel alma sakın hiç bir işe yaramaz ne işine yarayacak bence 1 can alabilirsin ama pek gerekmediğini düşünüyorum eğer Skylab'tan seprom yollayıp biraz sepromla lazeri, roketleri, kalkanları; promerium ile de hızları beslersen çok iyi olur, kolay yaparsın. Hele sepromla lazer beslemek önemli eğer sepromla lazeri beslersen bitirirsin kalkanında baya var.

4. Abicim Herşey güncellemeli lazer sıkamıyom birinde lazer ile sıkmaya çalışırken öldüm hem citadel 720k darbepuanı 20 jeneratör seyahat yeteneği ilede kaçarım tallonlardan hem her yerde işe yarar baskında falan

5. confi 1 e diroit kalkan gemi hız yap lazer sıkmadan at dur :)

6. 120k yiyom diyom siz hala lazer sık diyonuz
    lazer sıkmadan kami atarak geçmenin yolunu soruyom

7. Abicim eğer o kapıya giriyorsan riskini alacaksın.

8. risk alınca patlıyosun

9. İşte en baştan o kapıya girmeyecektin, ama buna rağmen giriyorsan da riskini alacaksın.

10. Gemim 24LF3 Dü o zamanlar Kamize2 Vardı talonlar 1 buçuk saat sürdü kamize atıyorum canı mil bitmiyodu zor bitirdimiştim :D

11. Ancasin

Ancasin User

Alfa-beta-gama kapıları genelde kamikaze sayesinde rahatlıkla bitirilir. Kamikaze için de vuruş gücün değil, hızın ve kalkanın sağlam olmalı. Kamikaze ile yaratıkları köşeye kaçırdıktan sonra uzaktan vurarak uzun da sürse rahatlıkla kesersin. Kamikazeyi denk getiremiyorsan oyunda biraz deneme yap, mesela şirketinin x-2 veya x-5 haritasını tavsiye ederim.

12. ilk betamı kamikazesiz 2 iris gemiyle yaptım :D o zamanki heycanla hiç umrumda değildi yapıcağımı biliyordum :D

2009 yıllarındada bu kapılar vardı ama pet , geliştirme , lf4 apis , zeus vb. yoktu yani yapılır elbette.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.