Acil cevap pushing

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kankırmızı77* tarafından 15 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,
    Öncelikler kolay gelsin sizi mesgul etim için özur dilerim modum ve sorum su sekilde dir asia1 de oynuyorum yeni basladım daha dogrusu tr6 da 24 lvl hesabım varda asia1 de oynamak istedim ve kurdum bi car 12 lvl fln yaptım ful lf3 fln neyse soruma gelelim
    simdi boje alıyordum adamın biri sıralama 11 bana savas actı iç sirket oda eic bende eic ama klan savası açtı iç savas yani beni 14 defa kesti pusıng olrmu olmazmı sv asia 1 unutmadan ?

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

aynı ip adresinde değilsiniz pushing olmaz.

3. ip ? ne alaka burda yazyr ama ip diye bişi yazmyr 10 defa diyor benim sorum o degil benim sorum iç sirketi 10 defa keserse pushing olrmu ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ocak 2018
  4. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

İç şirketi zaten 10 defa keserseniz - şerefe düşersiniz ama evet şirket farketmezsizin aynı oyuncuyu 10 kere kesmemelisiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ocak 2018
  5. klan savası eksiye girmez konu kapatıla bilir

6. *Shemie*

*Shemie* User

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.