ACİL DESTEK..

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve şikayet1 tarafından 28 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Hayır tan tersi oyun sizin için bitti kapatın sayfayı ne gemisi ne hesabı gidin oyun sizin neyinize demek istediler benceeeee :)

Ädmin1 bunu beğendi.
  2. DNLAM VERMEDİĞİM ŞEY ANA SAYFA BAŞKA OLDU AMA GEMİ HAALA HARİTADA KALDI VE HARİTALAR MAAŞALLAH ÇAYIRA SALINMIŞ KAMUFLE GEMİLERLE DOLU NE GÜZELDE KUTU TOPLIYORLAR :) İŞTE BENDE DİYORUMKİ KURUNUN YANINDA YAŞTA YANSIN TÜM HESAPLAR SİLİNSİN OLAN BU EMEK HIRSIZLARINA OLSUN VALLA DEĞMEN O ZAMAN BENİM KEYFİMEEEEE :)

3. GÖLGE

GÖLGE User

Kimseye sorcak deilizz nerde takılcamızı))oyun hatasıdır görcen bak düzeltecekler))

4. Ädmin1

Ädmin1 User

o botcular sıfırdan gemilerini kastı şimdi oyunu yeni serverlerde zehir edecekler.sıfırdan oyun kasmaya pasalar saçmaya hazır olun hadi bakalım.

5. Ädmin1

Ädmin1 User

hadi bakalım kınalar gelsin

6. GÖLGE

GÖLGE User

Ben oyundan çıktım..şimdi asıl gemime girene kadar aldığım katlayıcıda boşa gitcek ..Umarım bütün bunların bedeli olur sevgili yönetim..sevgiyle kalın))

7. Ädmin1

Ädmin1 User

biz şimdi ne yapacaz oyuna girdim 20 senenin emeği ful gemimle beni sunucu seçimine yönlendirdi.tr5 dedim şirket seçimine yönlendirdi napacaz 20 sene sonra hilecilere botculara karşı sıfırdan gemimi kasacaz?

8. sANIRSAM YANNIŞ HATIRLAMIYOSAM MUHTEMELEN SANKİM BİRİSİ BANA KATLAYICI AL MIMYA DEMİŞTİ YADA BANA ÖYLE GELDİ BİLEMEDİM ŞİMDİ .)

9. karanfil

karanfil User

10. GÖLGE

GÖLGE User

tr3 ü seçip oyundan komple çıktım..tekrar giriş yaptım ve tr2 seçeneğini seçebildim ve girebildim ..Deneyin belki sizdede olur..

11. Ädmin1

Ädmin1 User

tüm serverler görünüyormu

12. GÖLGE

GÖLGE User

evet herkesde görünmeye başlamış sanırım düzeldi sorun..

13. Ädmin1

Ädmin1 User

istenince nasılda hemen düzeltilebiliyor:((2gün 3 gün bağlanamamaları hatırladım bir an.sanırsam herkes sıfırdan unity kassın diye yapılmıştır:(

14. bende test server göründü girdim..

15. Blood_Rose

Blood_Rose User

aklımızı aldılar aw

16. şikayet1

şikayet1 User

17. ben hala asıl gemi ile giremiyorum başta sorun olduğunda sıfır gemi olarak başlattılar şimdi hala aynı asıl gemi açılmıyor tr 2 de olan

18. şimdi girebildim