Acil Görev doğrulaması

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve g503 tarafından 9 May 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. g503

g503 User

çok fazla oyunda kalan gemilere aı doğrulaması gelecekmiş geçemeyen bot listesine alınacakmış bu konu hakkında forumda detaylı bir açıklama alabilirmiyiz lütfen sevgili adminler

2. Şu an oyunda çember doğrulama sistemi var uzun süre oynayınca senden çember halindeki kutulardan belirli renkte olanları toplamanı istiyor ama farkettiğim kadarıyla botlar oyunculardan daha hızlı bir şekilde bu doğrulamayı geçiyor.:D:D:D Oyun bir şey yapacaksa önce şu bug, tutucu, tren vs onlarla uğraşsın botu halletmek kolay.

Anka_Mitralyöz bunu beğendi.
  3. 2.5 yıldır oynuyorum. Ne soğuma gördüm ne de çember vs. İnsanca (kendini kaptırmadan,illegal kullanmadan) oynandığı sürece de göreceğimi sanmıyorum.
    Yapay zeka doğrulaması gelecekte ne soracaklar matematik işlemi mi :D

4. Çemberi sadece 1-2 defa mimesis etkinliğinde gördüm, öğleden geceye kadar kendimi kaptırdığım için olsa gerek:D o etkinliği yapanların neredeyse hepsi bot olduğu için etkinlik saati bitince ana üsse giden herkese çember geliyordu.

5. O etkinlikte ilk gün boştaydım, yapacak iş güçde yoktu. Akşama kadar sadece 2 kapıya girmedim , harici hepsine girdim ama yinede çember falan görmedim. Bana özel çıkmıyor herhalde, çünkü çok kişiden duydum bu çemberdi, kutuydu , görevdi vs. şeyleri.

6. Etkinliğin gece son postası bitiminde ana üsse giderken çıkıyordu, son postaya katılmadıysan belki ondan gelmemiştir, ben de 1-2 kapıyı kaçırıyordum çünkü yaparken.

7. Hatırlamıyorum şimdi, belki dediğin gibi olmuştur. Zaten ilk gün hariç diğer günler yoğunluktan donup duruyordu , oynayamamıştım. İlk gün botçular kendilerini kapıya ayarlayıp girene/girdirene kadar kasmadı. Birde 1-2 tane düzgün oynayan varken bazı namuslu ve şerefli arkadaşların kapıda havai fişek patlatması yokmuydu (akıllarınca bizim oyun kasacak kendisi malı götürecek) o an onu yapan yanımda olsa Allah ne verdiyse dalardım herhalde.

8. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Konu hakkında duyuruya buradan bakabilirsiniz,

https://board-tr.darkorbit.com/threads/guencelleme-notlari.136102/page-13#post-1409165

Detaylı bir bilgi elimizde mevcut değil kısaca, Görev yap azalan getiriyi ortadan kaldır.

Saygılarımla,

Amiral34.

Sayfayı Paylaş