Acil görev hakkında bakarmısınız

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve βℓαcк_Dяαgoη™ tarafından 27 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. çok zaman geçirdim oyunda habire bu görevler geliyor yapmıyorumda, bu görevin gelme sebebi ne ve yapmadığım zaman ne oluyor yani

2. Bu görevin gelme sebebi gemin soğumaya gelmiş, yani kestiğin yaratıklardan daha az ödül topladığın kutulardan daha az oranda uri alıyorsun. Bu görevi yaparak soğuma kademeni bir tık azaltıyorsun, yaratıktan %50 ödül alırken görevi yaptıktan sonra %60 ödül alman gibi, görev haricinde soğumayı durdurmak için oyuna bir süre ara vermen gerekiyor (1-2gün).

3. mesela avantaj kutusu topluyorum gg yi etkilemiyor dimi sadece uriyimi etkiler? ya bidee görevi yapıyorum saniyesinde bi görev daha veriyor ne illet birşey bu

4. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Görev gelme sebebi soğuma kaynaklıdır. GG etkilemez ama içerik düşer.

Türkiye Takımı!

5. yani ben gg nin çıkma şansını ve miktarını etkilemez dimi, içerik dediğiniz uri x1 x2 x3 falanmı, ve bu acil görev kaç saatte bir geliyor bununla ilgili link yokmu

6. gg ve uriyi etkiliyor geri kalanı etkilemiyor görevi yapmaya razı geldik x1 haritasına gidiyon görevi almak için atlama cpu su taktık atlıyoruz görev sekmesi açılmıyor geri dönüyoruz lcb 10 toplamaya devam darkorbit işte kim kime dum duma gidiyor gittiği yere kadar..adamlar ısrarla oynamayın diyor biz ısrarla dövülmeye devam.

7. OPTİSYEN

OPTİSYEN User

Gemiyi çayıra fazla bırakma anlamına geliyor bu acil görevler. Günde 8 saat kutu topluyorsan 3 saate düşür. Arada bi gemi kes, kapı yap.
    Acil görev en fazla 3 tane üst üate geliyor. Üçünü yapınca soğuma geçiyor.

8. kitlenebilir tşk herkese

9. Aethra

Aethra Guest

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş