Acil Görev Hatası

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve DELİTAY_441 tarafından 10 Şubat 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. acil görev var 2 tane lordakia kes diye görevi kabul etttim 5 tanede lordakia kestim ama görev işlemedi yani görev tamamlanmadı niye böyle oldu.

2. başka lordakia görevin vardır ona saymıştır

3. oben

oben User

görevi alamamışsındır önce x1 hangara uç görevi kabul et.acil görevin sürekli tekrarlamasını istemeyenler sadece etkinlik kutularını toplasınlar beyaz kutu almasınlar bunun içinde peti kullanmamak gerekli.

4. ZEUSBOWL

ZEUSBOWL Guest

Merhaba arkadaşlar,
    Acil görevler 3. parti yazılımları engellemek için oyuna eklenmiştir. Acil görevleri şirketinizin hangarından kabul ettikten sonra tamamlayabilirsiniz. Acil görevler, soğumanın süresine göre 1 ile 5 arasında görev değişikliği göstermektedir.
    İyi forumlar.

5. DarwinTR

DarwinTR User

sayın moderatör ben 3. parti yazılım kullanmadan 1 saat boyunca 2-7 de bosskristallon kestim ve gemim soğumaya girmişti zamanında. bu nasıl mümkün oluyor?

Acaba yazılımcılar belli bir aralıkta hızlı uridium ve npc kesimine göre mi ayarlamışlar? Öyleyse çok kötü bir durum çünkü gemim ful+full ve bir bosstallonu kesmem 1 dk bile sürmüyor.

6. kaç dmg normalin

7. DarwinTR

DarwinTR User

100k vuruyorum burgu ile ve kesmek çok kolay

8. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam arkadaşlar,

Cevap veren üyelerimize teşekkürler.
    Soğuma sistemi hakkında yakında bir konu açacağım.

Konuyu kilitliyorum.

ZEUSBOWL bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.