Acil Kapı Yapıcam Beta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lWhiTéAngéLl tarafından 19 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Beta Yapabilirmiyim ?

1. Evet .

oy sayısı 3
    75,0%
  2. Hayır.

oy sayısı 1
    25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi Özellikleri : Full İris 11 Arge 15LF3 1LF4 11B02 15g3n7900 pet var kami 1 .
    1. Konfi : 1LF4 15LF3 15 7900itici 11 b02 4 a02 kalkan pet kami .
    2.Konfi : 1LF4 15LF3 11 B02 4 a02 15 LF2 pet kami .
    Başka Yazmam Gerekn Varsa Söyleyin Yoruma Yazarım .

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Bence geminizi riske atmayınız biraz daha gelişime devam ediniz öncelik ile kamikaze 3 almaya calışınız.

Keyifli Forumlar.

lWhiTéAngéLl bunu beğendi.
  3. sibolonlarda ve tallonlarda çok zorlanırsın hele hele tallonlar tek atar sana kalkanında çok fazla olmadığı için. Ben yarım saatde tallonları bitirdim kamikaze 3 ile hepsi toplanınca 160-170k geciriyor. Kapı tecrüben varsa yaparsın ama sadece tallonları bitirmen bile 2-3 saati bulur bence.

4. Ancasin

Ancasin User

Kamikaze sayesinde yaratıkları köşeye yollarsın, onun için vuruş gücün o kadar da önemli olmaz ama bu kalkanla ve kamikaze 3 olmadan girme bence.

5. Hmm Yapamam Diyorsunuz Daha Önce Hiç Yapmadım . kaçarak falan olmaz mı zaman bol .sabah öğle vakti gibi giriyorum işim ancak çıkarsa 6 gibi çıkıyo diğer saatlerde tallon kesiyorum ful . kalkanım 273k 2. konfideyse 230 k . peki aegisle yapabilirmiyim azaldıgında kalkan ve can basarım .

Son düzenlenen: 20 Ağustos 2014
  6. Betada yaratıkların gücü 2 kat fazla olduğu için aynı anda 32 tallon kestiğini düşün. 1 tallonu kaç dakikada kesiyorsun diyelim 3 dakika 32.3=96= 1 saat 36 dakikada bitirirsin kaçarak kesersen.

7. Geçersin kardeşim ama biraz uzun sürer. Aegisle girmeni tavsiye ederim.

8. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

13 lf3 ful hız 0 elit kalkan 1 irisli gemiyle gamma bitirmiştim hey gidi günler heyyy aklıma geldi bak :) kamikaze olmadan vip olmadan sadece x1 le :)

9. eskiden yaratıkların menzili böle değildi kaçarak rahat yapılıyodu şimdi vuruyorlar kamikaze 3 al gir rahat yaparsan

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.