ACİL NİCK SIKINTISI ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FEDAKAR1908 tarafından 19 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda nickim BLACK-YELLOW.
    TR2 serverinde BONUS CM chatte nickimi değiştirmemi söyledi ve ben de nick değiştirmem için 24 saat süre kaldığını süre dolduğunda değiştireceğimi söyledim.Ve 7 gün chat ban aldım.Bu yazı stili oyuncu ismi olarak kullanılabilirken neden bu şekilde bir yasaklama getiriyorlar ? Eğer yasaksa hiç yapılmasın oyuncu ismi olarak geçersiz karakter olarak sayılsın.

2. Bazı cm ve chat yöneticileri inadına yapıyor...

Noob hunter diye nick yapmıştım zamanında cm beni bannladı ama benden başka bir adam daha nooblu bir nick kullanıyordu fakat hiç bann yemedi nerde adalet :mad:

3. Hadi isimden dolayı uyarırlar anlarım ben devamında ılımlı gidiyorum değiştiricem diyorum böyle diyince ban alıyorum.Ne hakaret ettim ne itiraz.Ban saatlik ya da 1-2 gün olsa buraya da yazmazdım bu konuyu ama 1 hafta ban atmış.Asıl merak ettiğim şey bu tip nick yasak mı ? Yasaksa neden kullanılabiliyo.

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Haksız chat banı aldığınızı düşünüyorsanız şikayetleriniz için lütfen supportla iletişime geçin bizler burada forum düzeninden sorumluyuz. Supportla iletişime geçmek için buradan bilgi alablirsiniz.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Kasım 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.