ACİL.. ŞEREF PUANI CEZASI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ARİSTOKRAT tarafından 14 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BEYLER eksi şeref cezası yedim fakat temizleme görevi vardı onu bulamıyorum denetim kulesinde
    level: 23
    bi tane görev var açılmamış alamıyrum 3 görev slotun daha var diyor görevin ismi:Saygıyla anma( en az 0 şeref puanın olması gerek diyor)

acaba ben mi yanlış hatırlıyorum şeref puanı temizlemek için bi görev vardı bulamıyorum yardım plss

2. görevlerin en altında olması lazım eskiden öyle idi size red edemeyeceğiniz bir teklifimiz var görevin adı..yukarı aşağı ok tuşuyla görev dizilimini değiştirebilirsin..
    birde tam emin değilim fakat açık görev varkende gözükmüyor olabilir emin değilim bitmeye yakın görevin varsa iptal etme emin olmadan.

3. senberk99

senberk99 User

arkadaş haklı bi tke o görev kalmalı ayrıca şerefin - lerde ise ve yanında bi yuvarlağın içinde farklı bi işaret varsa şerefin - demektir ve Reddedemeyeceğiniz bir teklif adlı görev gelir

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

O görevi alabilmeniz için şuanda yaptığınız bir görevin olmaması gerekmektedir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.