Acil Yarddim!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Life tarafından 30 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Life

Life User

Beyler ben ekstra hdd almak istiyorum sole 40 gb aceba maliyeti ne kadar olur birde bu 40 gb lik usb girisli hardiskler in adi ne ben pc ciye gitimde gt. 4 yukleyememistik hdd yetmemisti ve onu takti 40 gb usb girisinden ekstra F: diye disk acildi 40 gb rahat yukledik sonra usb den cikarti F: diski silindi bunun adini ve maliyetini orene bilirmiyim aceba ve ben babamin pc sine takip cikarmak istiyorum gunde 2 3 belki 4 defa bozulurmu ve o 40 gb hdd alsam ona online oyun atsam rahat oynarmiyim yoksa pcnin asil hdd sinemi atmam lazim? Babam pc oyun yukleyince kiziyoda :D

2. Merhaba ,

Taşınabilir harddisk olması lazım. Maliyet olarak kaça kadar limitiniz var. Mesela en fazla 100 TL yada size göre neyse onu da yazarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz. Ortalama olarak 500 GB - 750 GB ve 1 TB olanlar 150-200 civarında.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.