Acil yardım çarıma giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HolyAshura tarafından 17 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HolyAshura

HolyAshura User

єℓмαη∂єя.νѕ.ℓєgσℓαѕ adlı bi çarım vardı ama şifresini yazıyorum bir türlü bağlanamadım.1yıldır girmiyodum okul var diye girmeye çalıştım giremedim Napıcam biri yardım edebilirmi.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

6 ay ve uzun süreli hesaplara girilmediğinde çarınızın kapatılma olasılığı çok yüksektir supporta yazarak durumu açıklayın onlar size gereken açıklmayı yapacaklardır.

3. HolyAshura

HolyAshura User

Çarım 6ay ve uzun süreli girmediğimden dolayı kapanmış olabilir dediğiniz gibi Peki açılma ihtimali varmıdır ?

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Biliyorsanız id numaranızı bilmiyorsanız nickiniz ve server bilginiz ile birlikte supporta yazın.Onlar hesabınızın var olup olmadığını veya açılıp açılamayacağını söyleyebilirler.

İyi forumlar

5. HolyAshura

HolyAshura User

KARANLIK FM dediği gibi yaptım.TR2 + Nickimi yazdım 1yıldır giremiyorum vs.Bana gönderdikleri mesajda ID istiyolar napıcam anlamadımki çara giremiyorum nasıl bakıcam

6. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Nickiniz nedir?

Keyifli forumlar

7. HolyAshura

HolyAshura User

єℓмαη∂єя.νѕ.ℓєgσℓαѕ

kusura bakmayın oyundaydımda cevap yazamadım

en başta yazdıklarımı okuyun derdim yazıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Temmuz 2014
  8. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

TR2 de bu nickde birini bulamadım. Eğer bulabilseydim ID adresinizi yazacaktım ancak kullanıcı bulunamadı diyor . Banlanmış olabilirsiniz.

Keyifli forumlar

9. HolyAshura

HolyAshura User

Banlanmış olabilir dediğiniz gibi de açılma ekranında kullanıcı adı ve şifre özleşemedi falan diyor.6ay veya üstü girmesseniz çarınız kapatılır demişti Nefes FM Neden böyle bişe olurki çarı 2009 da açmıştım yazları oynuyodum böyle şeyler olmuyodu.

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Genelde ben olan bir şeyi yazdım bu zamana kadar,6 ay ve üzeri hiç açılmayan çarlarda bir kapanma olduğunu biliyorum siz eskiden uzun süreli de olsa belkide ara ara belki 1 defa bile açtığınız olduğu için birşey olmuyordu ama genelde uzun süreli açmadığınızda hesaplar kapanıyor.

11. HolyAshura

HolyAshura User

normalde her yıl yazın ve şubat ayı full giriyorum bu sene giremedim birtek

12. Dostum hotmail gmail veya outlook varmı

13. Merhaba ,

Hesaba giriş yapamadığınızı bu nedenle oyuna giriş ve oyun içi ismi bildiğinizi yazarak terkar yollayınız. Server , oyuna giriş ve oyun içindeki ismide yazarsanız iyi olacaktır.

İyi forumlar.

14. HolyAshura

HolyAshura User

çarı 2009 da açtım haliyle eski e-mail ama o e mailide facebook yüzünden çaldılar.Normalde çalınmasına karşı rahat bir şekilde oynuyodum.Birde Oyuna giriş ve oyun içinde isim aynı değilmi ?

15. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oyuna gelen güncellemede artık oyuna giriş kullanıcı adınız sabit kalmıştır yani nic değişimleri artık @mail üzerinden değil oyun içi pilot profili bölümünden yapılmaktadır.
    @mail yok ise maalesef support bu konuda birşey yapamamaktadır bilginiz olsun.

16. HolyAshura

HolyAshura User

Desenize Güzelim çar gitti emekler gitti diye neyse allah o hırsızları belasını

Konuyu kitleyebilirsiniz.Saolun uğraştığınız için

17. Nefes

Nefes User

Merhaba

Elimizden bir şey gelmediği için üzgünüz geçmiş olsun siz yinede oyuna girişteki niciniz ile supporta yeniden yazın ve 1 yıldır aktif olamadığınızı yeniden belirtin umarım sonuç bulur kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.