Destek ACIL YARDIM KOTA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xBETAxGamaxALPHAx tarafından 24 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar ben gunde 5 saat darkorbit oynuyorum aceba kac mb veya gb kota yer bilginiz varmi . Ayda toplam kotayi soruyorum bide gunluk

Simdikten tskrler. lutfen net bilgi

2. Eskiden benimde kota sorunum vardı. Günde 7-8 saat oynardım 1 ayda 4 GB kota dolardı 5e kadar gittiği oluyordu ama o eksidendi şimdi oyun daha gelişmiş olduğu için farkı olabilir.

3. Tskler senin kac gb suan sinirsizmi bide sinirsizsa eger kac gb kotan var

4. Şuan sınırsız kullanıyorum ve gb diye bi şey yok istediğin kadar kullanıyorsun ama adil kullanım noktası denen bir şey var onu geçersen sadece internet hızın düşüyor aynı parayı ödüyorsun.

xBETAxGamaxALPHAx bunu beğendi.
  5. Hmm bende sunu gordum 75 gb akk indirme kota sinirsiz 10 mb sence bu dami adil kullanma kotali asarsak fazla para yazarmi

6. Ben eskiden telefonda sınırsız 4 gb net paketi yapmıştım :D öyle oynuyordum. ve su gibi yiyordu arkadaşya :) ama ttnet ve ya evde ne kadar yiyor onu bilemem ama işletim sistemin windows 8 ise agnın üzerine gelip tahmini veri kullanımı secenegini secip ne kadar yediğini oradan ögrenebilirsin :)

7. akk mi yoksa akn mi er akn(adil kullanım noktası) ise 75 GBı geçince internet hızın düşüyor ek ücret ödemiyorsun. 10 mb dediğinde internet hızı olabilir. Bildiğim kadarıyla hiç bir sınırsız internetde aknyi geçmek ek ücret gerektirmiyor.

8. Akk yaziyo kardesim senin netin markasi nedir aceba

9. benim bilgiğim kadarıyle 50 gb gectikten sonra internet hızın düşüyor yanlışta hatırlıyor olabilirim emin değilim.?

10. Akk ne Akn ne anlayamadim 70 gb akk 10 mbps sinirsiz yaziyo

11. TTTNET kullanıyorum akk açılımı adil kullanım kotasıda olabilir bilmiyorum.

12. Super online daha iyi deilmi hemi adsl leride ucuz

13. Belki daha hızlı olabilir ama fiyatıda çok gibi.

14. Yoo siz ne kadar veriyosunuz ki orda 64 lirabyaziyo eger 24ay tahut yaparsaniz 59 iniyo

15. 50 GB akn 16 mbps hızı 39 TL 24 ay taahhütlü galiba neti babam yönettiği için 24 aymı bilmem ama gerisi doğru :)

16. Kardesim yetiyomu peki bn mt 2 . World of w.
    nfs world wolfteam darkorbit ve indirmek + video izliyorumda yaklasik bunlarida gunde 12 saat olarak yapiyorum yermi sence

Yetermi iste .d

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Nisan 2015
  17. Online oyunlar için hızı iyi sınırda yok zaten ama büyük dosyalar indireceksen hızı orta halli.

18. Online oyunlar icin 10 mbps veya 16 mbps yetmezmi

Benim eski net fiber di 20 mbps di arada 4 fark var

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Nisan 2015
  19. 16 yeterli.

20. Demek istedigim mt2 l nfs world l ve darkorbit kasarakmi oynarim diyosun yani

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.