Destek ACIL YARDIM KOTA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xBETAxGamaxALPHAx tarafından 24 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bende oyun kasıyor ama büyük ihtimal pcden kaynaklanıyor ama normalde net iyi.

xBETAxGamaxALPHAx bunu beğendi.
  2. Nfs world . Darkorbit. Mt2 . Wow. Wolfteam 10 mbps oynaya bilirmiyim kasarmiki birde ben gunde 10 gb oyun indiren birisi olarak yetermi 75 gb indirme kotasi kardesim

Sence 75 gb akk 10 mbps sinirsizmi yoksa
    50 gb akk 16 mbps sinirsizmi birde bunu cvp larsan sevinirim

3. benim paketde 16 mps yazıyor ama 12 mpsde şuan oyun iyi ama çok indirme yapacağına göre akn dayanmaz ikiside aynı :D

4. Neyse benim tercihim 75 akk 10 mbps 10 mbps 8 duserki sende 16 12 se eger 10 6 mbps duser

Birde indirme hizi yeterlimi aceba 2 mb kadar dustu soleniyoda 1 gb seyi 1 saatemi indiriyo .d

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Nisan 2015
  5. Ben köydeyim o yüzden olabilir ve bizim modem sıkıntı galiba ondan 12ye düşürmüşlerdir.

Torrentde oyunu 30-40 dkda indiriyorum 1 gb ama.

6. ONURBEY

ONURBEY User

Oyuna başlayacağın zaman yerel ağ bağlantısından, durumuna bak. Etkinlikten alınan baytı bir kenara yaz. oyundan çıktıktan sonra kontrol et. ama başka hiç bir internet sayfan açık olmasın. Sadece oyunu aç. Arada ki fark senin günlük oynadığın oyunda harcadığın kota miktarıdır.
    not: diyelim ki oyunu açmadan önce alınan ;1.128.201 yazıyor (yani 1 megabayt) oyunu kapattıktan sonra, baktın; 158.250.500 yazıyor. (157 megabayt kullanmış oluyorsun, günlük olarak ) 157 mb x 30 gün = 4 710 mb yani 4 gb kotayı geçiyor. (sadece oyun oynadığında ulaştığın rakam bu. Eğer film video filan seyrediyorsan elbette daha büyük rakamlar çıkacaktır ) Ben tahmini rakamlar yazdım. Bu hesabı sen yapacaksın.

Saygılarımla.

7. ODAKAB

ODAKAB User

AKK
    Adil Kullanım Kotası'dır.
    Belirlenen kotayı aşarsanız hızınız 1 Mbps(Benim internet sağlayıcım bu hıza düşürüyor) ile sınırlanır.

8. 10 saat oynasam aydaT4 gb cikar
    10 mb 1 mb mi dusuyo peki 16 mb kqc mb duser

Senin 16 mb akk gecince kac mb iniyo

9. TTNET 3 mbps ye düşüyor.

10. ONURBEY

ONURBEY User

Benim de 16 mbps ye kadar, adil kullanım 50gb kullanıyorum. Yetmiyor tabiki 3 mbps ye düşürüyorlar. Oyunda fark etmiyor. Ama film izlerken zorlanıyorum. TTNET benim ki.

Saygılarımla.

11. Benim dusuncem su 10 mb 75 akk kota sinirsiz sizce bumu iyi yoksa

16 mb 50 gb akk mi ne drsiniz hangisi

12. 16 mb 50 gb iyi bence. Super online 1 mb hızına düşüyorsa berbat.

13. Aynen onu dusunuyorum bende ama ayda 5 gb mt2 10 gb darkorbit 10 gb world 10 gb wow 20 video film 10 da sosyal medyada gezinti olsa yeter diye dusunuyorum aizce oyunlari yaklasik gunde 10 saat oynama sartiyla tabi
    Ee ne diyosunuz

14. TTNET dedim gitti :)

15. 75 akk 35 mb tarife bldm .ddd

75 akn 34 mb turktele kom tarife yapmis sinirsiz fiyat ne kadar bilmiyom

Ee

16. ONURBEY

ONURBEY User

Şuna dikkat et; TTNET in alt yapısını kullanan hiç bir firma sana + getirmeyecektir. Eğer kendi alt yapısını kurmuş bir firma ise, olabilir.

Hızın burada bir önemi yok. 16 mbps parası ödüyorum, 14 mbps yi zor görüyor.

Eskiden hız 1 mbps iken bile DARKORBİT i rahatlıkla oynuyordum.

Önemli olan kalite, sana gelen hız gerçekten kaç, kabloların kaliteli mi, b.sayarının durumu bunlar çok etki ediyor.

Sana 16 mbps derler, ama modemden kontrol et, inan gerçeği o söylüyor.

Kotanın da önemi yok. kotayı aşınca 3 mbps düşürüyorlar, ama ben sadece film izlerken biraz sıkıntı yaşıyorum, o kadar.

Şöyle düşün; yeni araba aldın, gösterişli, çok hızlı, ama o hızlarda araba çok benzin yakıyor ( kotayı hemen doldurma ), çok gürültü çıkarıyor ( bir şey indireceksin, bakıyorsun 1-2 dakika da inecek olan şey, 1 saatte inmemiş), çabuk bozuluyor ( durmadan kopmalar yaşıyorsun ), bunun gibi bir şey işte.

Tek dikkat edeceğin şey, kalite ve ödediğin paranın karşılığı.

Saygılarımla.

17. Tsk kardesim uydu net nasil aceba ttnetmi uydu netmi superonlinemi

18. Bir ara 1 hafta net kesintisi olmuştu oda kablo yenileme falan galiba ona lafım yok önceden 6mb gösterirken şimdi 12mb neyse ttneti uzun zamandır kullanıyorum kesinti sorunu yılda en fazla 5 kere olsun o kadar kesinti oluyor yıllıkda bakım yapılacaktır heralde birazda kesinti olsun demi :) Köyde olmama rağmen internetim iyi evden çıkan kabloyuda yenilesek hız gerçek değerini gösterecek ama kablo düşürüyor. Kısaca TTNET kullanıyorum hız konusunda tel açıp söylesek 16ya yükselir ama neden düşürdüler bilmiyorum.

19. ONURBEY

ONURBEY User

Dediğim gibi önemli olan kendi alt yapısını kurmuş olması, şöyle düşün; bir ürünü kaçıncı elden almak istersin. Eğer kendi alt yapısı yoksa, her halükarda, muhatabın yine TTNET olacaktır.
    Burada önemli olan ürünü aldıktan sonra, karşında muhatap bulacağın, anında hizmet veren, kalite sunan, verdiğin paranın karşılığını alabildiğin firmadır.
    Satıncaya kadar, atar tutarlar. Anlaşma yaparken, bunları ısrarla sor.

Saygılarımla.

20. Uydu nete 24 mb 75 gb akk 59 tl download 2 mb mis ama

Eyw kardesim uydu nete adamlar ilgisi yogunmus ole diyolar birde nete arajtirdim ttnetmi uydu netmi diye uydu diuolar ama superonlinede kararsiz kaldim uydumu supermi ttnetmi kesin cvp verirseniz sevinirim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.