Destek ACIL YARDIM KOTA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xBETAxGamaxALPHAx tarafından 24 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ONURBEY

ONURBEY User

Sistem şöyle işliyor; senelerce İnternet Cafe işlettim, oradan biliyorum. Problemin olduğu zaman geliyor, bakıyor, portun yerini değiştiriyor, senin sorunun düzelmiş oluyor. Ta ki bir sonraki probleme kadar, değişiklik yaptığı portta ki diğer şahış, hemen anlarsa ve şikayet ederse, hop onun da portu, bir başkasıyla değiştiriliyor ve böylece kısır döngü dolaşıp duruyor.
    Bunu TTNET teki servise çıkan arkadaşlardan öğrendim. Alt yapı yetersizliği.
    Şikayet edersen, ilgileniyorlar bir müddet internetin iyi oluyor, yok bu işten anlamıyorsan, kaderine razı olup, ne verdilerse onu kullanıyorsun.
    Saygılarımla.

2. Saden kardesim bende ttnetmi supermi uydumu diyorum hangisi sence

3. ONURBEY

ONURBEY User

Ben bir şey alacağımda, çok iyi araştırır, öyle alırım. Kullanıcı yorumları çok önemlidir benim için, servis olayı ayrıca çok önem arz eder. Hizmet kalitesi, kullandığı malzeme, vs.
    Yukarıda yazan arkadaş TTNET kullandığını söylüyor ve memnunum diyor,
    Bende TTNET kullanıyorum, memnunum, diyelim.
    Kararı verecek olan sensin. Yukarıda anlatmaya çalıştım ama ısrarla, kararı bizim vermemizi istiyorsun. Diğer firmaları arayıp; alt yapısını, kalitesini, her şeyini sormak senin işin. Hangisi aklına yatarsa, onu kullan. Canım kardeşim.

Saygılarımla.

4. Eyw . Bakalim arajtiriyimda ama ben nete oyun oynamayi ve oyun indirmeyi seven biiirisi olarak size soruyorum ttnet inddirmelerde ve oyunlarda iyimi hizmeti na0sil

5. ONURBEY

ONURBEY User

Tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim; Kötünün en iyisi bu. Ben film izlemeyi seven biriyim. Şimdiye kadar ister izlerken, ister indirirken sorun yaşamadım, sadece kota dolduğunda 3 mbps ye düşüyor hızım o kadar.

Saygılarımla.

6. Fiber 75 akk 25 mb 74 lira ama tahutlu 49 sizce nasil almalimiyim superonlinenin birde 2yil boyunca fiyat 49 ttlmi kaliyor birde kota bitince akk kotasi kac mb duser hale kullanilirmi

7. ONURBEY

ONURBEY User

S.online şunu sor; alt yapı size mi ait. Bir sıkıntım olduğu zaman, hemen çözecek, bir ekibiniz var mı? 25 mbps hızı görecek miyim? kota aşımı olduğunda hızım kaça düşecek.?
    49 tl nin içinde ev telefonu var mı, yoksa yalın internet farkı olan 15 tl civarındaki rakam 49 tl ye dahil mi hariç mi? Bağlantı fiber olacaksa modemi siz mi veriyorsunuz, bağlantı ücretini ayrıca alacak mısınız. ?
    Bu soruları sormayı unutma. Bu soruların cevabı aklına yatarsa, hemen al.
    Saygılarımla.

8. Eyw . Kardesim senide sbahtan aksama kadar ellerini yordum kusura bakma .d tesekurler ellerin dert gormesin bu arada hangi sw oynuyosun .

Sinirsiz net kalmamis valla sinirsizinda siniri var fizik anlayislarin ta ben

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Nisan 2015
  9. Merhaba ,

Kendi alt yapısını kurmamış firmalar yine TTnet'in alt yapısını kullanıyor. Fakat hizmet olarak TTnet kadar olmuyor. Bu nedenle TTnet öyle yada böyle daha iyidir. Şayet kendi alt yapısını kurmuş bir firma ise ( Türkiye'de 1-2 firma var bildiğim kadarı ile ama onlarda belli yerlerde hizmet veriyor. ) daha iyi olabilir.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

10. ONURBEY

ONURBEY User

Elbette yardımcı olmak gerek, ne demek her zaman. Bilgi paylaştıkça çoğalır.

Saygılarımla.

11. Hmm cok tskler admin arkadaslar yorumlariniz icin alt yapisi olan firmalari solermisiniz.

12. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Benim bildiğim kadarı ile , Türkiye de Kendi Altyapısını kullanan 4 Firma bulunuyor.

1 - TTNET
    2 - Superonline ( Tellcom )
    3 - Uydunet ( Türksat )
    4 - MetroNet ( Elektrik Hattı )

Elektirik Hattından , İnternet mi olur derseniz ;

" MetroNet, müşterilerine geleceğin teknolojisi olan BPL (elektrik hatlarından internet erişimi) üzerinden yeni nesil haberleşme hizmetleri sunmaktadır.

Metronet elektrik hatlarına internet, telefon ve video sinyali enjekte ederek,kullanıcıların evlerindeki veya işyerlerindeki tüm elektrik prizlerini birer haberleşme çıkış noktası haline getirmektedir. "

Keyifli Forumlar

xBETAxGamaxALPHAx bunu beğendi.
  13. Sizin kullandiginiz ve Onerdiginiz bir firma varmi modum

14. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Açıkçası 11 Yıldır TTNET Kullanıyorum. Özellikle Son 7 yıldır memnunum. Fiyatların yüksek olması dışında bir kusurları bana göre yok.

İnternet ve Hizmet kusursuz. En azından ben 7 yıldır sorun yaşamadım ,

Keyifli Forumlar

xBETAxGamaxALPHAx bunu beğendi.
  15. Modum bircok neten daha uygun ttnet ve ben 50 akk kotali almayi dusunuyorum sizinki herhalde akk kotasi sinirsiz
    uydunet

24 mb 75 akk 59 tl adsl
    Superonline
    25 mb 75 akk 59 tl fiber
    Ttnet
    16 mb 50 akk 39 tl adsl
    Hangisi mantikli sizce

Valla ben ilk defa burda goruyorum .d ttneti sevenleri

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Nisan 2015
  16. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

İlk olarak alt alta mesaj yazmayınız. Flood yapmak yasaktır ve görüntü kirliliği yaratmaktadır.

Ben bu tür konularda yorum yapmam.

Ben size Kullandığım Operatörü söyledim ve memnuniyet durumumu belirttim.

Ben Paket olarak , TTNET Fibernet Limitsiz Kullanıyorum. Aylık 107 TL Ödüyorum.

Hangisini alayım derseniz , Bu sizin nihai kararınız. İnternet de gezerek , Araştırma yapın , Komşularınıza sorun , Ona göre seçiminizi yapın.

Sevip sevmeme konusunda , Bana sorunsuz bir şekilde İnternet sağlıyorlar. Ayrıca Tanıdıklarımda Superonline , UyduNet kullananların şikayetleri duyduktan sonra , Firma değiştirmeyi hiç düşünmedim.

Keyifli Forumlar

17. Tskler modum .

18. ODAKAB

ODAKAB User

vay be telekomda ilerleme var eskiden 1 mbps yaparlardı :)

19. Teledünya hepsinden iyi :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.