Acil yardım [oyun dışı]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-TheOrder-. tarafından 18 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    napıcma ben nasıl yaptıklarınıda bilmiyorum o anda hemen neti kestim
    sonrasında ses soluk yok

2. Drowhake

Drowhake User

Ben genellikle böyle durumlarda PC yi kapatıp baltayla saldırıyorum.

3. o resimli program bizim meşhur bot diye tabir ettiğimiz hesap kapanmalarına sebep olan bot programı simgesi :) onu git direk program files ten shift+delete yapmanı öneririm :)

ardından advanced system care programını sitesinden indir kur (kurarken dikkat et next next derken bi yerinde custom manuel yeri var orda manueli seç yandex falan yapar anasayfanı yoksa :)) sonra onunla bi bakım yap pc ne üstüne de virüs tarat oooh mis olduda bitti maşallah :)

Son düzenlenen: 19 May 2014
  4. Merhaba ,

İlk olarak buradan baktığımızda o şekilde gözüküyor ama o simge her hangi bir programa verilebilir. Ufo simgesi gördüğümüz herşey o program olmayabilir.

Eğer bilgisayarda virüs yada benzeri bir durum varsa yardımcı programlarla temizlemeye çalışabilirsiniz. Eğer yine de düzelmezse en köklü çözüm olan format atılması gerekiyor.

İyi forumlar.

5. kıyamet modum sever köklü çözümleri :)

Son düzenlenen: 19 May 2014
  6. ya ben oyun sayfasına giriyorum başlat dediğimde bağlantı sağlanıyor lütfen bekleyiniz diyor öyle kalıyor napabilirim

7. Sana bir üçlü kombo öneririm.
    RKill + MBAM + Antivirüs Programı.

1. Program işleyişi durdurur.
    2. Program köklü programı söker.
    3. Program her ihtimale karşı. (!)

(!): Eğer programı MBAM silemezse, Antivirüs programının silme olasılığı %10'dan daha azdır. O da iyi bir program ise.
    En iyi çözüm, o programı DERHAL SİL.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.