acil yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve O.S.C.A.R tarafından 5 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

modum bi konuda acil yardımınıza ihtiyacım var.ben bugün oyundayken tp gözüme takıdı seviye tplerine baktım 20 olmak üzereyim.nette son seviyelere bakmak istedim bi sitedeki yazılar dikkatimi çekti.seviye 20 olunca gemi kapanıyormuş otomatikmen gm oluyormuş gibi şeyler.ben gm olmak istemiyorum gemimin kapanmasınıda istemiyorum.böyle bişey varmı nekadar doğru bi bilgi verirseniz sevinirim.seviye yüzünden geminin kapanması diye bişey duymadım.gm olmakta otomatik olmuyor bildiğim kadarıyla başvurulması gerekiyor.gönül rahatlığıyla gemimi kasmaya devam edebilirmiyim.teyit etmek için soruyorum bildiğim kadarıyla yok böyle şey değilmi
    cevap için şimdiden teşekkürler

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

20 Seviyede hesabınıza hiç bir şey olmamaktadır gene normal olarak kasılarak devam edilmektedir lütfen farklı ve bu tip mesajlara inanmayınız.

Keyifli Forumlar.

3. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

biliyordum zaten modum ama acabamı diye terettüdte kaldım bilgilendirdiğiniz için teşekkürler modum.ben gerekli cevabı aldım.cevap için tekrar teşekkür ederim.konuyu kilitleyebilirsiniz.

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli cevap verilmiştir kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.