ACİL YARDIM!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ρøωεR●●øŦ●●†uRκι$h tarafından 17 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam. ben 5 senelik oyuncuyum ve ilk defa bu sorunla karşılaşıyorum. yaklaşık 230 yeşil kutu aççtım ve yaklaşık roket depom 7k felan oldu. elit roket harcamak istemyiorum.o yüzden crediliği tercih ederim. fakat roket cpuda 1. konfide ecoyu 2. konfide ise credilik roketi ayarlamaya çalıştım olmadı ne yapmam lazım?

2. Merhaba ,

2 tane cpu alınıp 1. konfiye birini 2. konfiye diğerini koyuyorlardı. Böylece farklı roketler seçilmiş oluyordu. Şu anda yapılabiliyor mu bilmiyorum çünkü kullanmıyorum.

İyi forumlar.

3. BonusRasta

BonusRasta User

Yapılıyor halen, benim ki öyle :)

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

2 adet Roket alma asistanı almalısınız resimde görüldüğü gibi her konfinize ayrı ayrı yerleştirilmeli ve alacak olduğunuz roketi işaretleyip onaylamalısınız.

Dikkat edin aynı roket satın alma asistanı cpu sunu seçmeyin farklı farklı yerleştirme yapmalısınız aynısını yerleştirdiğinizde bir önceki konfinizde ne ayarlı ise onu almaya devam edecektir.

5. teşekkürler konu kilitlenebilir

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

şu andan itibaren acil yardım gibi başlıklarda açılan konular cevap verilmeden kilitlenecektir detaylı bilgi için forum kurallarına bakınız

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.