acil yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BURJUUVA tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BURJUUVA

BURJUUVA User

oyunda 14 levelım 200k ye yakın şerefım var yüz başıydım galiba eskiden oyunu bıraktım şımdı gırdım acemıye düşmüşüm rutbem full sıfırlanmış neden acaba ?

2. uzun süre girmeyince öyle oluyo rütbeler düzenlendikten sonra düzelecektir

3. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Uzun bir süre oyuna girmediğinizden dolayı rütbeniz acemi uzay pilotuna düşmüştür. Resetten sonra rütbeniz güncellenecektir.

Keyifli Forumlar

4. azeri.39

azeri.39 User

arkadaslar benim bir item var adi Slot-CPU 4 eskiden bu slot cupunu ozel esyalari koyduqumuz yere artik koyulmuyo bu malzemeyi bu slota yerlestiremezsiniz diye bi sey geliyo neden acaba yardim ederseniz sevinirim

5. tahir_47

tahir_47 User

adminim benim diroit tamircisi gemideydi ama irislerim patladı bana yardımcı olun lütfen (Ώ™§ΛŁΛ√ΛŤ●ĠЭŤÌЯ™Ώ) nikim bu

6. azeri.39

azeri.39 User

artik hic bir extrayi slotuna koyamiyorum lutfen yardimci olun ஜ๘۩¤ۣۜSoULEaTERஜ๘๘۩¤

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Lütfen çerezlerinizi temizleyiniz ve tekrardan deneyiniz. Eğer ki aynı hatayı almaya devam ediyorsanız başka tarayıcıdan deneyiniz.

Diroit tamir cpusu her iki konfide de olması lazım ayrıca diroitler hasar alırken ilk patlamanızda 2 puan hasar alırken ikinci patlamada 1 puan hasar almaktadır. Diroit tamir cpusu %98 de tamir etmektedir eğer ki %97 de olursa tamir etmez ve bir sonra ki patlamada %99 olacaktır ve bu yüzden diroit tamir cpusu tamir etmez.

Keyifli Forumlar

8. azeri.39

azeri.39 User

admin yine olmuyo baska sunucuyada gecsem itemlere yazik olur onca emek harcadim nike bisey yapamazmisiniz ?

9. VΛLVE™

VΛLVE™ User

benim 2500000 şerefim var asteğmenim :D

10. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Lütfen supportta id ve server bilgilerinizle birlikte sorunuzu yazınız.

Keyifli Forumlar

11. Merhaba ,

Uzun süre oyunda aktif olunmayınca otomatik olarak rütbe düşer bir yerden sonra temel rütbeye düşer. Oyuna dönüp kasmaya başlayınca zamanla tekrar düzelir.

Hangar > Ekipman kısmındayken her iki konfigürasyona geçip " Güncel kofigürasyonu sil " butonu ile her iki taraftaki malzemeleri çıkartın.

Daha sonra en baştan Hangar > Ekipman bölümüne girip malzemeleri en baştan yerleştirin.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

azeri.39 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.