Acil yardimm

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Life tarafından 28 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Life

Life User

Beyler ben 2 gb ram alcam suan 1 gb ram var aceba almalimiyim ki online ve 2013 e kadar cikan butun oyunlari kaldirirmi 3 gb iken kaldiriyordu aama simdi 1 slot yata bozuldu 2 gb a kadar oluyo ee napayim alayimi ? Pentium r 4 cpu 3.20 ghz napayim ????

2. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Şüphesiz ki ram pc'nizin performansını arttırır. Ancak oyunlar için asıl önemli olan ekran kartıdır. Parçaları yenilerken astarının yüzünü geçmemesine dikkat etmenizi öneririm.

Keyifli forumlar.

Life bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

Tek parça olarak daha yüksek ram'lar mevcut diye biliyorum. Eğer destekliyorsa tek olarak 4 yada daha yüksek ram alıp daha iyi verim alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Life bunu beğendi.
  4. Life

Life User

Saolun modum cok şükür ekran kartim var yetecek kadar ama simdi ben 3d darkorbit veya 2d darkorbit oynarken kasmas dilmi saolun cevap yazdiginiz icin.

Saolun modum cvp yazdiginiz icin.
    Malesef ddr2 ramlarde 2 den yuksek olmuyor.
    Ddr3 de i3 islemci gerekiyo

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Haziran 2015
  5. Merhaba ,

Eğer ekran kartınız 1 GB ise 2 GB ram işinizi görebilir diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

6. Life

Life User

Tskler modum yeterse eger aliyim o zaman dursun birde 25 mb veya 10 mb hizindaki net darkorbit kasmadan oynayabilirmiyim ? Birde kablonet iyimidir surekli kopma veya cekmeme sorunu yasarmiyim birde netle alakali bir konu acarmisiniz. Herkez bilgi alsinlar birde bu kablonete modem arajtirayim dedim net sisme felan diyorlar bu ne demek oluyo bilginiz varmi aceba varsa cvp yazarsaniz sevirim simdikden saolun iyi aksamlar...

7. Merhaba ,

Benim dediğim tahmindir yani genel olarak bildiğim kadarı ile oynayabilirsiniz diye düşünüyorum. İnternet hızı 8 Mgbit olsa da yeter fakat kablo net konusunda bilgim yok iyi midir bilmiyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.