acil yarım!!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Life tarafından 23 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Life

Life User

beyler napsamki elmas droid tasarım mı alsam kamı 3 mu alsam kamı 2 var ama cok iyi diyolar
    gemıde sole
    13 arge 23 lf3 20 bo2 sep + kalkan d. 450 500 felan hız rezalet D: napsamkı cok super diyolarda kamı 2 nın hayrını gormedik 3 mu gorcez bence sizce ??????? ve ben de asla x2 x3 x4 + elit roket olmaz :'( anca x1 eco A:SD:ASD ama genede 30k vuruyo la :D

matematik sorusu gibi yazmısım c( :

2. kamı 3 gerçekten faydalı onu tavsiye ederim

3. Life

Life User

iyide kardesım ben kami 2 50 k vuruyo tek fark 75k 25k ne ise yarıycak ve alphayı bitiremıyom tek yaptımı daha kolay oluyo 2 le ?

4. valla dediğinden pek bir şey anlamadım ama alfada kristalinler geliyor mesela kamı 3 onları tek patlayışta patlatabiliyor hepsinin içinde patlattınmı düşün bir de :D BOOMM

5. 25 k değil tek fark. süre farkı var yarıçap farkı var bunlar çok önemli. 2. seviye modüllerin hepsi çöp.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Forumda argo kullanımı yasaktır.Belirli bir süre uzaklaştırıldınız.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.