Acil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ◐•тєямιηαтöя•◑ tarafından 2 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar, bende hiç kullanılmamış bir tane diroit tamir cpu var. 2 konfigürasyonuma da yerleştirdim. Az önce gemim patladı, bazı diroitlerimin hasarı %98'e yükselmiş. Diroit tamir cpunun, %97 ye gelince otomatikman tamir etmesi gerekmiyor mu? Benim gemimde mi hata var, yoksa ben mi yanlış biliyorum?

Arkadaşlar acil şuanda cevap bekliyorum kasılmayı bıraktım diroitler patlarsa boşa gider diye bekliyorum acil.

Arkadaşlar, hala cevap yok mu?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Haziran 2014
  2. tamir kuponun yokmu ? tamir kuponlarınla tamir et. riske atma.
    o cpuyu 2 konfidede takman lazım.

3. Merhaba ,

Siz şimdi manuel olarak tamir ettirin hepsini %0 olsun hasar oranları ve ayrıca Tamir CPU takılı olsun.

İyi forumlar.

4. Arkadaşlar, patlamışım. Sonra baktım %0 hasar diroitler 5 level olmuş :D 1 levele düşmüyor muydu? Neyse benim için daha iyi :D :D

5. Bir levele degil bir level dusuyor ve bu arada bende bisi sorucam simdi deoitlerin hasarini sifir yaptik sonra mi cpuyu takalim yada cpu takili olunca sonradan tamir edersek calisirmi yine

6. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Önerilen diroit hasarının sıfır olduğunda tamir cpu takılması.

7. ΒЦLLΣΤ

ΒЦLLΣΤ User

merhaba iyi forumlar ; yeterli miktarda uridyumunuz yok ise tamir yapmaz.manuel olarak yapmanız daha uygundur.

8. 32 Tamir CPU her iki konfiyede takılı olursa gözün arkada kalmasın.

Ta ki 32 tane limit bitene kadar :D

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  9. Peki, atıyorum diroit cpuda 1 tane tamir kuponu kaldı. Ama benim 3 diroitimin de %99 hasarı var(mesela) O zaman ne yapacağım? Yeni bir diroit cpu alsam o eskisi boşa gidecek 1 diroit tamir kuponu.

10. 2 diroitin patlamasından iyidir dimi :)

11. Merhaba ,

Tamir sonrası sadece bir seviye düşer yani 6 seviye ise 5 olur , 5 ise 4 seviye olur veya 3 seviye ise 2 seviye olur diye gider.

Genel olarak hepsinin hasarlarını %0 yapıp ondan sonra CPU'yu yerleştirin. İşinizi garantiye alın. Ayrıca sık sık CPU'nun kaç tamir hakkı kaldığını kontrol ediniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.