Açılan gemiler hakkında.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ИUЯ!-ΛĿСΘ[GΖσΖ™] tarafından 13 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Siz diyorsunuzki açılmayacak uzere banlandı. Evet sadece diyorsunuz sizde suan oyun oynuyorsunuz sizde görüyorsunuz beni takip'e alarak birşey değişmez kendi içinizdekileri takip'e alınızki daha adil ortam olması dileyi ile..
    Sözümü ulu önder Atatürk'ün sözü ile bitirmek isterim belkide birşeylerin fark etmenize yardımcı olurum..
    Zamanın değişmesiyle hükümlerin değişmesi inkâr olunamaz.
    Ulu Önder Atatürk

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Banlanan nicklere benzer nickler olabilie banlamaların türkiyedeki adminlerle bir ilgisi yok.

İyi forumlar

3. Sayın mod um izniniz ile konuya dahil olmak istiyorum arkadaşım emin ol ki kapatılmış hesaplar kesinlile açılmıyor neden bukadar eminsin dersen benim bu oyuna dahil olma sebebim yiğenim oldu ve albay rütbesinde ve gelişmiş bir gemisi olmasına rağğmen kendisi etik olmayan kural dışı bir yöntemle gelişmeye kalktığı için hesabı süresiz olarak kapatıldı peki nasıl bu kadar eminim söz konusu olay 2011 de meydana geldi ve kendisi 2010 dan bu güne halen aynı mail adresini kullanmaktadır teşekkürler.

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Samimiyetime ne kadar inanırsınız bilemiyorum yaklaşık 6 yıldır bu oyunu oynuyorum halada çok olmasa zamanım elverdikçe oynamaktayım ama şunuda emin olun 6 yılda katıldığım 2 klan oldu ve bu klanlarda yaklaşık 30 ila 40 kişi arasında oyun oynayan kişiler vardı ve çevremde bu kişilerden en az 20 kişi haksız kazanç elde ettiği için oyundan men edildi ve hala o klanlardan tanıyorum hesapları kapatılan 10 kişi kadarını ve hala gemileri açılmadı açılıyor açıldı evet diyen kişiler maalesef hala var ama inanınki açılmıyor ve açılmadı ama şu var chat kuralları gereği bazen oyunculara 1 haftalık uyarılar atılabiliyor ve 1 hafta sonra gemileri açılıyor insanlar belkide bu tür cezalar ile karıştırabiliyor lütfen sizlerden isteğim bu tür söylentilere kanmayın bu konuda haksızlık kimse için yapılmamıştır ve halada yapılmıyor ben bu konuda bir forum moderatörü olarak yazmıyorum oynun içinden biri olarak yazıyorum bunu bilin lütfen.

5. Merhaba ,

KARANLIK FMod'umuzun dediği gibi bire bir benzer nick yapılabilir. Yani Bir tek karakter ( sayı - rakam - işaret ) değiştirilerek benzer nick yapılabilir. Gördüğünüzde size aynı gibi gelebilir fakat Görevli adminler merkez (sistem) tarafından kapatılan hesapları açamaz. Hala bu tür dedikodulara inanıyorsunuz.

Sağda solda dolaşan resimlere de inanmayın. Çok kolay şekilde başka bir resime isim eklemesi yapılabilir. İşte kapanmıştı ama hesabım açıldı diye resim paylaşanlara da inanmayın.

Dediğim gibi Hesap açma ve kapatma yetkisi olan adminler tarama sistemi sonucunda kapatılan hesapları açamaz. Ancak bazı kural ihlalleri nedeniyle yada kural ihlali var diye yanlış anlaşılma ile kapatılan hesabı düzeltme olarak açabilirler.

Dedikodulara inanmayınız.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.