Açılan Gemiler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ИUЯ!-ΛĿСΘ[GΖσΖ™] tarafından 13 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar ve sayın yönetici arkadaşlar;

Öncelikle nasılsınız ? Hiç uzatmadan konuya girmek istiyorum..
    Herkesin bildiği gibi zamanında övünerek bahsedilen bannlamalar hakkında konuşmak istiyorum ve fikir ve tartışma ortamı açmak istiyorum.
    Son zamanlarda dikkatinizi cektiğinizi düşündüğüm bott vs bann alınan gemiler tek tek açılmaya başlandı. Ki Klanında bulunan adminler vs kendilerinide belli ediyor ben bu oyunu kuruldugundan beri oynuyorum ve pushing gibi bannlamarında acıldıgını gördüm. Ki yazılırken 3 kere uyarı alanlar açılmamak üzere bann alanacaktır diye yazılmasına rağmen. Aynı şekil yeni ekran ile gelen bott ve kerkava yanı openshilt gibi programlar en başında bize denildiği gibi hilesiz bir ortam oluşturulcak gibi. Ki görüyoruzki hiçbir oyunda hile olmadan olamaz. Hile herzaman olur benim dikkatimi cekmek istediğim bott ile banlanan gemiler. Tek tek acılmaya başladı ve serverlerda sirketlerde yerlerini ve rütbelerimizi almaya başladı, mademki acılacaktı neden bannlanma gereyi duydunuz ? Mademki bu oyuncular size para kaybettireceğini düşündünüzde bottun lisanslısını cıkardınızda sattınız ? Bizde bilirdik bott ile oynayıp kısa yoldan fullenmesini kapı yaptırıp x4 mermi ve uri toplamasını ancak biz daha dürüst oyuncular olmayı sectik ve hakkımızın yenildiğini düşünüyorum. Düşünüyoruz.. Adminlerinizi secerken iyi secin araştırın....

»ΉΛЯĐKÎИG¬ΛŁFΛ bunu beğendi.
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Banlı gemiler sınırsız olarak kapatılmıştır hiç birşekilde açılmayacaktır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.