ACİLL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ._UzAyyOlCuSu_. tarafından 11 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar gemi özelliklerini yazıyorum ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim!! Yardımlarınızı bekliyorum..

Server : TR6
    Rütbe : Kıdemli Uzay Pilotu
    Ban ve uyarı : B*t ile yapmadım full elle
    Arge : 0 (1 olmasına 14 dosya kaldı)
    Vip Bitiş : -
    Katlayıcı bitiş : -
    İndirim paketi Bitiş : -
    Tecrübe Puanı :6.479.217
    Şeref puanı
    : -16.344
    Uridium Miktar : 64 (Günde 230-0 arasında değişiyor)
    Kredi Miktar:194.734
    Toplam elit miktar :8 k filan ucb-10 var.
    Diroit (Flax) adet :3
    İris adet : -
    İris geliştirme : -
    Apis : -
    Zeus : -
    PET: -
    LF4 adet : -
    LF4 geliştirmeleri : -
    LF3 adet :1
    Bo2 adet: -

Şirket : Vru
    Hercules Adet : -
    Havoc Adet : -
    Hangar adet : 2
    Mevcut Gemiler : Citadel,Spearhead
    Diroit Uçuş düzenleri : Standart

Son düzenlenen: 11 Şubat 2014
  2. Prophecy

Prophecy User

olum sen herşeye baştan başla.sen irisleri lf3 bo2,fullemen lazım,arge 0 mı büyük hata.arın

3. Sennar23

Sennar23 User

arkadaşında dediği gibi tamamen baştan yapman lazım elinde citadel var ve 2 hangarın var peki 2 hangarın varda neden hangar aldında gemiyi fullemedin o gemiyi tr6da bir klana girerek rahatça tamamlayabilirsin argen zaten çok kötü şerefin -lerde zaten hep kasman lazım full çok işin var :)

4. Ben paraya kıydım nasıl baştan başlayabilirimki?Hem 100 ₺ ödedim!

5. Sennar23

Sennar23 User

ödemişsin fakat hiç lazerin kalkanın yok ben baştan başla derken şu şekilde oyuna tekrar başlamış gibi kasıl ve çarını fulle anlamında fakat .uzayx. arkadaşım ne demek istemiş bilmiyorum

6. KARANLIK

KARANLIK User

Citadel almanız biraz yanlış olmuş.Citadeli skylabınız gelişmişse kullanabilirsiniz.Size kasılmanızda bir yararı olmayacaktır.İlk olarak kullanmadığınız bir hangara leonow yerleştirip eski haritalarda kasılarak lf3 ve bo2 sayınızı arttırmalısınız.Aynı zamanda skylabınızıda geliştiriniz.

1. Skylab kullanmayı bilmiyorum.
    2. Hangarım kalmadı.
    3. Çok güçsüzüm ben nasıl kasılayım ben?!

7. Sennar23

Sennar23 User

1. ********************* bu konuya bakarak öğrenebilirsiniz
    2.hangarınızı boş doldurmuşsunuz bu kötü olmuş citadeliniz kalsın fakat sparheadı gözden çıkarabilirseniz 2.hangarınıza vega goli koyup daha rahat kasılabilirsiniz (bu benim düşüncem ben dedim diye böyle bir şey yapmak zorunda değilsiniz kendinizin isteği neyse onu yapınız )

3.lvlınız düşük öncelikle görevleri yaparak 12-13-14 lvl olmaya bakın ve 12-13 lvl olduğunuzda x5-x6 ve x7 haritalarında grup halinde kasılabilirsiniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Mart 2014
  8. Oho kardeş sen keşke en başta 100tl var hangi gemiyi alayım diye sorsaydın eminim %95 aegis derdi.Aegis alsan baya iyi kasılırdın

9. paraya yanlış yerde kıymışsın kardeşim sen o 100 tl nin üstüne 17 tl daha ekleyip mega kazançlı saatlerde çekseydin 540.000 urin olurdu hangar fullerdin baştan yanlış başlamışsın bence

Son düzenlenen: 12 Şubat 2014
  10. spearheadı sattım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Mart 2014
  11. Kral-87

Kral-87 User

Merhaba

Önce skylabı 7 level yapmanız yeterli olacaktır citeadeli premerium satmak için kullanın ama kargo genişleticiyi almayı unutma 2 hangar yerine leo al x-4 lerde kasıl credi kas lf 3 leri fulle sonra BO2 leri full flax al sonra ıris fulledikten sonra 2 ci hangara goli al lf3 leri buna koy en sona da citeadeli tamamla kısacası citeadeli skylab için kullan canın sıkıldıgı zaman citeadelle takı derim

12. Heterodox

Heterodox User

kardeşim keşke burada bi sorsaydın 100 tl yatıracağım nasıl değerlendireyim diye.
    sana aegis lf3 kalkan diroit ve arge yapardık oldukça sağlam olurdun
    neyse geçmiş olsun yeniden başla derim ben

13. YAAA BUNLARI NERDEN BİLEYİM YAA BİLİP BİLMEYİP KONUŞMAYIN !ANLAYAMADIĞIM KONULARDAN BAHSETMEYİN BANAAA!!!!!

AEGİS ÇOK İĞRENÇ GEMİ HİÇ KULLANASIM GELMİYOR LÜTFEN SKYLAB VE AEGİS KONULARINDAN BAHSETMEYİN!!!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Mart 2014
  14. Kral-87

Kral-87 User

Skylabı boş verirsen yapamassın

15. Şimdi sana anlatacağım fakat oyunun ilerleyişi ve oynanışı buna benzer:

İlk önce sperheadı sattıysan yanına leo al ve hep x-3, x-4de kasıl. Buradaki hammaddeleri kesinlikle toplayıp satmalısın. Kazandığın urileride lf3 şart. Citadel tam bir hata olmuş. Lf3 sayını tamamlaman önceliğin olsun. Sonra ufak da olsa biraz ar-ge yap.
    Sonra bo2leri yapmalısın. Onlarıda yaptıktan sonra yükleyeceğin paraya göre eğer 150tl yükler isen x3de toplamda 450k uri olur. Bunu ar-geye verirsen biraz da kasarak 21 arge kalın sıkmaya ayarlayabilirsin. Sonra P.E.T. alır kasarak hammadde toplayıcısı 3 alırsın. Onun ardından pala toplayarak kapı yapmaya başlarsın. Bu arada ırıslarını fullemeye başlarsın. İstersen ilk1 istersen 2 istersen ilk 3 ırısını uriyle alırsın. Ondan sonrasını credi kasarak açık arttırmadan sabah saatlerinde ucuza alabilirsin. Zeta alpha beta... Sonra kapılardan kazandığın urileri uçuş düzeni alırsın. Bunuda yaptıktan sonra ar-geni 24 ar-ge yapabilirsin. Sonrasını istersen iyi bir klana girip baskın atarak rütbe kasarsın. Veya biraz daha kapı yapıp ve biraz da kasılıp başka ieyler alabilirsin (uçuş düzeni vs.). Ben aegis olmadan lambda ve kronos yapan adamlar gördüm. Sende bunları aegisle kolayca yaparak bir üst seviyeye çıkarsın. Bundan sonra ne yaparsın bilemem. Bu 3.5 ayda sürebilir 1 ayda sürebilir 6 ayda...

16. Teşekkür ederim ama hammaddeleri satınca uri kazanılmaz,credi kazanılır!Bu arada aegisten bahsetmeyin diyorum sen hala AEGİS diyorsun yaaa!!!Ne olur Aegis ve Skylab demeyin...Eğer Aegis veya Skylab diyenleri engelliyecem!

17. Kral-87

Kral-87 User

son birşey Skylab yoksa oynama bu oyunu skylab çok önemli son uyarım olmassa olmaz batarsın

18. Credi kazanıcaksın ki uride kazanasın şimdi credin azalırsa urin artar credin artarsa uri durur ilerlemez hatta düşer. Credi kazanıcaksın ki kazandığın crediyi kasılmaaya harcayarak uriye çevirebilesin. Yani kısacası uri artacaksa credin gidecek fakat credi hiç gelmesse bir gün onunda sonu geliyor :)

19. rapor ettim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.