ACİLL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ._UzAyyOlCuSu_. tarafından 11 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kardeşim Bu konuyu foruma açmışsın . herkes fikirlerini öne sürüyor . eğer saygı duymayacaksan . foruma birdaha konu açma bu 1 . 2. ise Bu oyunda Sağlam olmak istiyorsan eğer Skylabı Kullanacaksın bu 2 . Kapı Yapımı Ve Rahat Kasılıp Uri Kasmak İstiyorsan Eğer Aegis'in Olması Şart Buda 3 .

Keyifli Forumlar.

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Skylab olmadan gelişmeniz çok zor olacaktır ama skylabınızı 20 seviye yapabilirsiniz ve citadel geminiz ile taş cekip satarak credi kasabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. Yaa tamam skylab yapcamda topla diyo topluyom ama laba hammadde gelmiyor :(

4. Merhaba ,

Resimdeki kırmızı ile gösterilen kısım gemi'den skylab'a sevkiyat yapmanızı sağlar. Diğer taraf ise standart olarak skylab'tan gemiye sevkiyat yapmanızı sağlar.

İyi forumlar.

5. Çok teşekkür ederim :)

6. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz. Başka sorunuz yoksa kilitleyelim.

İyi forumlar.

7. Hayır kapatmayın :)
    Skylabımın hali:
    Ama şimdiki hali:

Son düzenlenen: 18 Nisan 2014
  8. Merhaba ,

Sağ taraftakiler komple kapatın. Seprom rafinerisi gibi kapalı olsunlar. Bu arada Temel Modül'ü bir kaç seviye yükseltin. Sonra solar ve depo modülünü yükseltin.

Resime göre örnek bir gelişim yazayım.

Temel Modül 7
    Solar Modülü 6
    Depo Modülü 6

Prometium Toplayıcısı 5
    Endrium Toplayıcısı 5
    Terbium Toplayıcısı 5

Prometid Rafinerisi 4
    Duranium Rafinerisi 4

Promerium Rafinerisi 3
    Xeno Rafinerisi 3

Seprom Rafinerisi 2

şeklinde kademeli olarak yükseltebilirsiniz. İlk olarak Temel , Solar ve Depo modüllerini 6 ve 7 seviye yapın. Daha sonra prometium , endrium ve terbium toplayıcılarını 5 yapın. Prometid ve Duranium rafinelerini 4 yapın. Promerium ve Xeno modülü 3 yapın. Seprom'u 2 yapın.

Yada artık ne şekilde kolayınıza geliyorsa yaparsınız. :)

İyi forumlar.

9. ben yolladım

10. uzay adam
    adam yardım edio sen direk imkaansız istion kaylab şartır

11. Skylab'ta ulaştığım en son nokta:

12. Merhaba ,

Daha önceki yazdığım şekilde kademeli olarak geliştirin. Burada yazmıştım. :)

Temel modül hep üst seviyede olsun. Solar ve Depo modülleri de bir alt seviyesinde.

İyi forumlar.

13. Skylab bitmek üzere yapıyorum.

14. Merhaba ,

Peki artık skylab ile ilgili başka sorunuz yoksa kilitleyelim. :)

İyi forumlar.

15. Evet artık kapanabilir isteğim üzerine :)

16. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Konu istek üzerine kilitlenmiştir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.