ACİLLLL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ANKA` tarafından 31 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ANKA`

ANKA` User

2249 uridiumum var ve indirim paketimde var ne yapabilirim lordakium kese kese canım çıktı her akşam 5 arkadaş 2 lordakiuma vuruyoruz ancak bu kadar biriktirdik, saimonlara gidelim dedik 3 arkadaş patladı artık oyun oynayamıyor. yardımlarınızı bekliyorum değerli mümin mümin kardeşşlerim.

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

İlk olarak hangi server'da oynuyorsunuz , seviyeniz , gemi/ler , ekipmanlar v.b. şeyleri yazarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz. Lordakium yerine daha kolay npc'lerle kasmayı deneyebilirsiniz. 3 arkadaşınız patladı oynayamıyor derken tamir olamıyorlar mı ? Farklı ( Kredi ile satılan ) gemi alıp oynayabilirler aslında.

3. ANKA`

ANKA` User

Hayır patladı, ancak oyun oynama şevkimiz kaçtı... Artık adamlar acıyıp bana indirim paketi verdiler biliyormusunuz. Ezik duruma düştüm, 3 arkadaın tamir robotu yok ihale çok pahalı adam 1 milyon kredi basmış bide toplasanız 350 bin yok :(

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

O zaman oynadığınız server , gemi ( bir taneden fazla ise yazın ) , ekipman ( lazer > Hangisinden kaç tane , kalkan > hangisinden kaç tane v.b. ) bilgilerinizi yazıp tekrar konu açarsanız belki oynadığınız server'da olanlar yardım edebilir. Hiç olmadı gemi ve ekipman durumunuza göre hangi haritada hangi npc'lerle kasılırsanız daha iyi olur öneriler yazılır. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.