Açılmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *SİLEMİYORSANKARALA* tarafından 26 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ya ne yaptıysam açılmıyor çerezleri sildim modemi resetledim hiç bir sayfaya bakmadan bekledim ... ama yine açılmıyor bu darkorbit niye açılmıyor

2. Merhaba ,

Anasayfa'yı açıp nick ve şifrenizi yazıp girdikten sonra BASLA butonuna bastıktan sonra yeni sekme olarak açılan sayfada yükleme tamamlanıp BASLA yazısı gelene kadar bekledikten sonra server'a bağlanırken " Bağlantı kuruluyor " ekranında kalıyorsa bilgisayarınızdaki Antivirüs programını devre dışı bırakıp deneyiniz.

İyi forumlar.

3. Bende de aynı sorun var heral de yükleniyor yazısı geliyor sonuna kadar ama başlat yazısı bir türlü gelmiyor

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

İnternet kaynaklı olabilmektedir farklı tarayıcılardan denemenizi tavsiye ederim ve gerekiyorsa internet sağlayıcınızla görüşüp internetinizde bazı sayfaların yüklenmediğini ve varsa çözümü giderilmesini isteyiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.