Destek ACIMASIZ BANN.!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OPTİMUS●PRİME[MLK] tarafından 30 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Burdan bütün yöneticilere sesleniyorum.!
    Şikayetim şudur ; yaklaşık 1-2 gün önce bir üyeyle tartıştık mesajdan küfür ettim ben hatamı kabul ediyorum orası tamam benim üyelik tarihim 2009 un ilk ayları yaklaşık 7 yıl olacak.Üye supporta beni şikayet etmiş haklı olarak oda tamam onada eyvallah adamın en doğal hakkı ve bugün üyeliğime giriş yapamıyorum başka üyelikten giriş yapıp kendi üyeliğime bakıyorum ''Kullanıcı bulanmamaktadır'' ibaresi ile karşılaşıyorum.Büyük ihtimalle bann yedim onada tamam ceza sonuçta ama kardeşlerim arkadaşlarım ve modlarım ben hatamı kabul ediyorum da böyle ceza olamaz sadece benim için değil herkes için geçerli herkesin başına gelebilir ben kaç yıl emek verdim kaç yıl ve kaç para verdim o üyeliğe yani hepsi kül mü oldu sinirle edilen laflar yüzünden? Bu konuya acil çözüm bulunmasını istiyorum ve üyeliğimi tekrar istiyorum aynı şekilde.Bu resmen tüketici haklarının çiğnenmesidir.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Oyunda ki Chat banları konusunda , forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor.

Chat banları , Support ilgilenmektedir.

Durumunuzu , Support ile görüşün

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.