Bug / Oyun hatasi Açtığımız kapı 30 dk sonra haritada

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZONGULDAKLIM tarafından 22 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese kolay gelsin 2 haftadan biraz daha uzun zamandır. Hades olsun diğer kapılar olsun açıyoruz ama haritaya bir türlü gelmiyor giriş çıkış farklı bilgisayar ve internet ile denedik ama gelmiyor oyundan 30 dakika çıkıp girmiyince kapılar gözüküyor. TR5 de oynuyorum. Bu hatayı suporta yazıyorum ama onlar dönüş yapana kadar o kapıyı yapmış oluyorum x2 günlerinde 30 dakika neredeyse 2 hades demek ve 2milyon şeref 12 saate vurunce 26 milyon şeref zararda oluyorum sıralamada bir türlü istediğim rütbeye ulaşamıyorum hep aynı farkı koruyoruz. Bu konuya acilen bir el atılması gerekiyor. Çerezler bahsetmeyin aklınıza gelen herşeyi yaptı.

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bu sorunu yaşayan başka oyuncularımız varmı onlarda bu konuya yazarsa sorunun boyutunu algılamış oluruz. Belki size veya bazı kişilere özel bir sorunda olabilir.

İyi Forumlar.

3. evet var geç düşüyor hatiyaya kapılar bil hassa hades kapısı oyuna bir kaç kez girip çıkınca görünüyor

ZONGULDAKLIM bunu beğendi.
  4. Bu sorun yaşanmakda ve buna bir çözüm bulunması gerekmekde.

5. muamma03

muamma03 User

sorun inanılmaz derecede büyük pazar günleri gerek savaşırken gerek kapının içinde en ufak bir dükkandan satın alma işleminde yada gg basmada müthiş bir donma oluyor kapını haritaya düşmesi devede kulak kalır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.