Adalet

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ~Juštwâtch~, Dec 14, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

kutu toplama ve kutudan gelen gg ile kapı açma şlekasılma arasındaki adaletsizlik çözülmeli mi ?

1. evet. çözülmeli

2 vote(s)
    100.0%
  2. hayır kutu gayet adil botculara rağmen.

0 vote(s)
    0.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bence kapı açma işinin değişmesi gerekiyor mesela NPC keserek kasılarak veya başka türlü kapı yapıla bilmeli yada en azından bota bırakmanın kutu toplamanın faydası azaltılmalı oyun kutu üzerine kurulu savaş oyunu değil toplama oyunu sanki kutuya bi çare bulunmalı yada bota en olmadı kapı açmanın farklı yolları bulunmalı bence ayrıca kasılmanın önemi artmalı sıralamayı önemsemeyenler de var bota bırakıp sağlamlaşıyor umarım aynı açıdan görürsünüz bu konuyu

destekleyen desteklemeyen herkez e teşekkürler.

Last edited by moderator: Dec 14, 2015
  2. Kardeş bu oyun için adalet deme. Başka söyleyeceğim yoktur.

3. WolfWar

WolfWar User

Güzel fikir fakat böyle konular günde 3 öğün açılıp duruyor artık Darkorbit bunun üzerindr çalışıyor sürekli artık böyle konular açmayın lütfen :)

4. Çalışıyorlar ama çalışmıyorlar diyelim. Sözde çalışıyorlar .

Konuya gelecek olursak kutu toplamanın faydası azaltılabilir , botçuların bir nebze kârı azalır. Ancak bu sefer el emeğiyle toplayıp kasılanlar şikayetçi olabilir.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne açtığınız konulara anket eklemelisiniz.

Anketi olmıyan konular 24 saat içerisinde kapatılıyor.

Konunuza anket eklemek için buradan yardım alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. botu kaldıramasalar bile kasılarak kapı açabiillme yada kapıdan gelecek ödülleir başka yerden alabilme gibi bişey olabilir veya en olmadı npc kesme daha önemliio lsa ben çarı fullemek için aylar verdim miller kbota bırakıyor zeta açıyor kapı parası bot parası sorna zengin :d

Thread Status:
Not open for further replies.