Öneri Adalet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ..ÖZBEK.BEY.. tarafından 9 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

test servri kalıcı olarak acılsın ve herseyi son düzeyde x4 rsb tasarımlar lf4 dahil hersey yapılsın

Anketin kapanma tarihi 27 May 2020.
  1. evet katılıyorum

oy sayısı 5
    71,4%
  2. evet kalıcı test serverleri olmalı

oy sayısı 3
    42,9%
  3. kararsız

oy sayısı 2
    28,6%
  4. evet parasal olmayan cok caba gerektrmeyen test serverl acılmalı

oy sayısı 3
    42,9%
  5. hayır

oy sayısı 4
    57,1%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyun sacmalığa dönmüş resmen oyunu bırakmıs olanlardan biriyim önceleri cok güzeldi zevkliydi bu kadar ayrıntı yoktu simdi birsürü model ve tamamen çıkar üzerine kurul bir sisteme dönüşmeye baslandı her etkinlik katlama düzenlede insanların para harcaması hedefleniyor oyuncuya kazandırılan bisey yok lf4 cıkma günü geliyor adam 200 tane bastım bi tane cıktı diyor oyuncu kaybı dibe vurmus durumda serverlar bos ve zevksiz bir oyun var neden mi cnkü heryerde görelen o süslü darkorbit reklamları göründügü gibi degil oyle olunca bırakıyor yenilerde cnkü adam bi giriyor elit gemilere bakıyor bide kedi gemisine nasıl yaparım die arastırıyor para ya dayalı oldugunu görüyor yada sabah aksam oynayıp yıllarını verıp elit gemi dizebilecegini görüyor ve vazgeciyor bu bir silah oyunu gibi degil sıadan silah oyununda bile eline verilen silahla 1.cıde gelse kafadan vurdunmu adamı yıkarsın hani oyunlar bana göre oyunculuga bırakılmalı ekibman olsun tamam ama oyunculuk daha önde olsun adalet olsun bu kadar zor asamalar bu kadar zaman bu kadar para herkesin yapacagı sey degil adamlar oyle takılıp cıkmak istiyor belki ama bu oyun bana bagımlı kalacaksın diyor böyle olmas ilk acıldıgında güzeldi ama simdi paraya cıkara yönelmiş herssey memnuniyet yok zevk yok sonucta buda bir oyun kardesim ne sanıyor ki bu darkorbit kendini oyunsun yani zevk vermek icin tasarlanmıssın bu kadar adaletsiz olmak olmaz test serverleri bulunsun girip savasalım oyunun tadını alalım yani bırakan kişinin oynanılmaz oyun yada kasma oyunu dedigi oyun olmasın bu oyun bi bakıyosun sadece kasmak en kücük seylerde bile saatlerini harcaman lazım 300 400 gg basıyorum o yuzde 13 dedigi kapı olasıgıyla alakası yok bana cıkan 4 5 kapı parcası bu kadar zorlastırılmamalı neticeede bir oyun bu bşzşm zevkimiz icin yapılmıs sizin zevkiniz icin degil neys ben tekrardan oyunu bırakacam gercekten sacma sapan seylerle doldurulmus oyun parası olan oynayabiliyor yada hırsızlık yapıp baskasının hakkını calanlar adalet yok hadi eyvallah test olursa oynarım baskada işciyiz butun günlerimi butun zamanımı burda harcayacak degilim amacsız cnkü doldum biras sizde kusura bakmayın artık ya bi ceki düzen gelsin yada oyuuncların azalısına oyunun baltaladıgınza zamanla sahit olun bu oyunda ezik ve elit denen bi kavram var bu bile oyuncunun hevesini kacımaya yeterli adam yatırmıs parayı bi vuruyo 300 bin digeri vuruyor 2 3 bin e bu adam bunun gibi olmak icin yıllarca ugrassın mı yoksa para mı yatrsın yoksa calsın mı yoksa bıraksın mı ne yapacak bu insanlar sadece bencilce para karlarına bakan bir tutum var burda neys iyi geceler size hadi eyvAllah.

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Test serverı oyundaki yenilikleri oyuna sunulmadan önce test edilmesi için açılır.

Belli miktar uridium galaksi parçaları oyuncuya verilir ancak bunun asıl oyuna yansıması mümkün değildir.

İstekler üzerine boyut savaşları haritası oyunculara sunulmuştur.

Bu bir oyun ve tüm oyunlarda olduğu gibi yapımcıları için belli bir kazanç sağlaması gerekli.

Belli bir gelişme sağlamış ve maddi manevi emek vermiş oyuncular içinde haksızlık olacağından bu şekil bir gelişme beklenemez.

Oyunda para harcamadan da kasarak biraz daha geçte olsa gelişmek mümkün.

Oyunun sistemi bu şekilde işliyor .

İyi forumlar.

3. O zaman hiç normal serverda takılan olmaz ki :(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.