Adaletiniz Böylemi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve brocko798 tarafından 18 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. brocko798

brocko798 User

Azımı Açmıyım Diyorum Ama Gerçekten Tutamıyorum Yapıcagınız İş Bumu Ben İnsana Doğru Olanı Söylerken Bi Bakıyorum 30gün Konuşmama Cezası Adam Küfür Saydırıyor Takastan Sadece Atıldı. Sizin Adaletinize Ben Allahın Aşkına Diğer İnsanlarada Böyle Yapıyorsanız Sizlere Ve Ekipdeki CM lere Yazıklar Olsun. Zaten Ne Varsa CM lerinizde Var Adam Gibi Oyuna Bakmazlar Yazılanları Ne Var Ne Yok Diye Tamamen Okumak Yerine İnsanlara Böyle 30Gün Konuşma Cezası Oyundada Yokken Elalem Cirit Atar . Ya Ne Diyim Dicek Bişey Yok Aslında Sisteminiz Nasıl İşliyor Gerçekten Çok Merak Ediyorum?. Vede Ben Küfür Hakaret Gibi Bir Maanada Bulummuyorum Size Karşı Bi Bakıyorumki Adm.. Tarafından 30Gün Konuşma Cezası . Yazık Çok Yazık.

2. Aga oyun oynarken chati açmayacan ben bunu öğrendim chati açınca kışkırtmak için her şey yapıyorlar.

3. brocko798

brocko798 User

Ben Bu Adamların Nasıl İş Yaptıgını Gerçekten Anlamıyorum Artık 1 Ay Nedir Ya Bi küfür vs Bişey yokken Elalem Ana Bacı Küfür Ederek Cirit Atıyor Takasta Bu Nedir Böyle

4. Adamın teki hile kullanıyordu sinirden ana dan girdim bacıdan çıktım 30 gün yedim adamı supporta bildirdik ses yok :D

Normalde ben sinirlenirsem söverim yoksa chatde normalde cok zor soverim...

5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Eğer supporta yazdıysan ve haklı ban dedilerse kesinlikle saçmalamışlar. Ama bazen otomatik ban saçma sapan hatalar yapabiliyor supporta yaz bir derim.

6. brocko798

brocko798 User

Yetkili İnsanları Bekliyorum Bu Durum Karşısında Ne Cevap Vericekler Çok Merak Ediyorum .

7. Merhaba ,

Oyun akışına göre farkında olmadan bazı yazdıklarımız chat kurallarına uymayabiliyor. Bazı durumlarda sistem , CM yada CA'lar devreye girebiliyor. Forumda bizler inceleme yapamayız bu nedenle gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır şekilde support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

8. brocko798

brocko798 User

Ben Bu Durumu Supporta Yazdıgım Zaman Ne Olucak Allahın Aşkına Akıllanıcaklarmı Bu Adamlar . Afedersnz Ama Çok Sinirlendiriyor Böyle Saçmalıklar İnsanı Diğer İnsanlarada Aynısı Yapılıyorsa Artık Düşünemiyorum Ben .

9. Merhaba ,

Eğer haksız bir işlem yapıldıysa yapan CM uyarılır ve sizin cezanız kaldırılır.

İyi forumlar.

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  10. coder545

coder545 User

evet son gunlerde chatte garip olaylar oluyor adamlar saydirip saydirip ban almiyor 50 kisi durmadan cm ban atsana diyince bazen atiyolar bende chat kutusunu kapatip rahat edenlerdenim chati okuyup sinirlenecegime oyuna konsantre oluyorum

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Chat Moderatörü arkadaşlarımız elinden geleni yapıyorlar.Fakat bazen öyle yoğun oluyorki,bir konuya bakar iken başka bir konu gözden kaçabiliyor.Kasıtlı bir şekilde görmemezlik yapılmaz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.