ADaletsiziligi kaldıralım herkese ödül verilsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sıtroen34 tarafından 24 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sıtroen34

sıtroen34 User

arkdaşlar ve adminler . en son ki low kapısı ban geldiğinde gördük ki bi adalaetsizlik var . ve bizde bu adaletsizliği ortadan kaldırılmasını istiyoruz .Gemiler ne kadarda banlansa geçici ban aldılar ama aldığı uri ler ile geliştirmeleri argeler vb. şeyleri yaptılar. bizde ödül istiyoruz . uri olabilr lf4 olabilir herkül ve ya havoç olabilir . SİZLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ HAYDİ OYUNCULAR :)

2. USTA-C*

USTA-C* User

evet böyle bir hediye olabilir destekliyorum.

3. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

kesinlikle katılıyorum, her ne kadar pek mümkün gözükmese de:) fakat adaletin sağlanması için dediğin gibi kastıkları urilere bedel bir ceza almalılar o da bu durumda birkaç aylık bir ban olur heraldeo_O

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

Yıllar önce cubikon yaratıklarında 1 gece bug oluştu cubi normal vermesi gereken ödülün 10 katı daha fazla veriyordu sabaha kadar millet cubi keserek puan ve uri topladı sabah bug giderildi ve tüm gemilerdeki puan ve uri çekildi hatta kazandıkları uriyi harcayanların gemileri eksi uriye düştüğü için borçlandırılarak banlandı aynısını low kapısında haksız kazanç elde edenler içinde uygulanmasını istiyorum

5. USTA-C*

USTA-C* User

evet çorbacı doğru

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar bir durumdada çıkar beklemeyelim lütfen.Ben şu dediğinizi merkeze iletmekten utanırım.Hak yiyenlerin gemileri kapatıldı.

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.