Adaletsizlik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .KoBRa60. tarafından 15 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Mantıklı mı ?

1. Evet

oy sayısı 1
    12,5%
  2. Hayır

oy sayısı 7
    87,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .KoBRa60.

.KoBRa60. User

Nasıl bi çözüm bulunur bilmiyorum ama oyun baya bi adaletsiz. 165k DP ve 112k Kalkanla ezan klanının adamlarından kaçıyorum. 1 Kişi saldırsalar problem yok ama Aegis işin içine girince garip oluyo biraz yani "Boyunuza göre adam bulun" Diyesi geliyo insanın.

Fikrim şu; 2 Seçenek olsun:

1. Seçenek: Şirket korumasında olduğum için düşmanlar bana saldıramaz. Ama bende x4 haritasından yukarıya çıkamam.

2. Seçenek: Düşmanlar bana saldırabilir ve bende istediğim haritaya gidebilirim.

Bu kötü kullanılır kesin yani x4de 1. Seçenek sonra 2. Seçeneğe geçilir bu yüzden Seçenekler 24 Saatte bir değiştirilebilsin.

Beğenmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız biz x1den çıkamayacaksak bırakalım başka seçenek kalmıyo 13 Level olunca...

Güçlenmişler, Güçlenmek için çabalayanlara tabiri caizse koymuş daha ne diyim...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ocak 2014
  2. Merhaba ,

Sonuçta oynadığımız oyun uzay savaş oyundur. Ayrıca sizin yaşadıklarınızı herkes yaşamıştır. Bende ilk başladığımda gelişene kadar pardon gelişme aşamasındayken çok sıkıntılar çektim. Hala da gelişme aşamasındayım bir sürü eksiğim var. Görev yaparken yada kasarken biz de aynı durumları yaşıyoruz.

Bu konuda pek birşey yapılabileceğini sanmıyorum. Eğer yapılacak olsaydı herkese eşit gemi , ekipman v.b. malzemeler en başta verilirdi.

İyi forumlar.

[(-ERDAL-)] bunu beğendi.
  3. .KoBRa60.

.KoBRa60. User

Peki ama dün biraz fazla geldi sanırım 1 saatte 10 kere patlayınca hiç kasılamadan :)

4. -onur5000-

-onur5000- User

moduma katılıyorum oyun savaş oyunu bizde o yollardak geçtik 5 senelik orbit oyuncusuyum ama katlanacaksın maalesef

5. Ben bu hale sanırım 1000-2000 kere patlayarak gelmişimdir ve hala gelişmem gereken daha çok yer var eminim.

Eğer bu saldırı koruması olursa baskın konfilerine harcanan uridyumlar hopp çöp basketi olacaktır :)

Evet patlamak çok sıkıcı özellikle güçlü kişiler tarafından patlatılmak (güçlüden kastım full+full bir gemi feci güçlü yani) bunlara hakikaten boyuna göre konuş demek geliyor içimden. Bi düşünün ya artık acemi albayın teki bile x3 te leonov - nostromo avına çıkıyor inanabiliyormusunuz bunlara ne denir yani :D

Adaletsizlik yok aslında bu adaletsizliği biz sağladık böyle davranarak.

SGA.BaRBoSsA.EİC.TR bunu beğendi.
  6. Cekin para ile urileri alin vipleri malzemeleri zide kesin diyolar bizim swde adam oyuna 15bin tl vermis simdi hala kesiyolar adami :)

7. anakin5555

anakin5555 User

Gerek yok kardesim, sen de adam topla, iyi dusunmussun ama bir gün sen de aynisini yapacaksin -1

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.