adamın canı kalmadı ama ölmüyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *TURKcrazy*pvp tarafından 14 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ortada insta falanda yok onun her sıktığı işliyo benim işlemiyo yeni bi yetenek mi geldide benim haberim yok yoksa hileciler kendini mi geliştiriyo

2. Hangi serverdasın oyuncunun adı nedir? Tr3 te *** adında bir oyuncu var dediğin gibi. Kalkanı bir türlü inmedi bir noktadan sonra sabitlendi. Nasıl olduğunu sordum, adam saklamıyor. ruslar falan diye bir şeyler söyledi. satın alacam sandı heralde. :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ocak 2021
  3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Belli yetenek veya oyun özelliği olabilir, tabi bunun dışında bir oyun açığı kullanımı da olabilir burada. Buradan bir şey söylenemez. Durum ile alakalı supporta video kaydı ve kişinin hesap bilgisini iletebilirsiniz.

4. DP link kullanmış olabilir mi?

5. kalkan inmiyorsa DP link olamaz, ama ben de denk geldim hiç bir türlü hasar yemiyordu tr3te bir gemi, dp link basmış ama anismasyon göstermiyordur belki

6. cevabı çok basit kardeşim ama açıklarsam modlar silerler hemen çünkü bug kullanıyolar dp link bugu

*mhmtaykn* bunu beğendi.
  7. dj_bomfunk

dj_bomfunk User

oyunda dengeler değişti acayip modüller çıktı %100 şerefi olan modüller çıktı etkinliklerde birinci olup 12 şer tane modülü 3 setler halinde 36 ya çıkaran oyuncular varsa muhtemelen kaçınma modülü vardır orcus gemisine ait. belki %20 belki %50 kaçınma vardır tr1 de de black jack var adama sık sık ölmüyor

bu arada yeni açtığım konuya destek verebilir misiniz tutucular hakkında geliştirme blogunda

8. acil durum rezervi oyuncularda işe yarıyormu bilmiyorum ama npc lerde oldukça iş görüyor

9. smoonrise

smoonrise User

Gemi türünü yazsan daha çok yardımcı olunabilirdi belkide gemi özelliği açmıştır henüz o seviye bir hile olduğu duyulmadı fakat bazen oyuna geri dönen yada yeni olan oyuncuların biz aktif oyuncuların bile yetişemediği yenilikler karşısında şaşırdığı durumlar olabiliyor . Dp link tüm oyuncular tarafından bildiği üzere bug var ve hunharca kullanıyor oyuncular bu konuda raporlama yapıldığını tahmin edip ceza verilmeden açığı kapatmakla yetinecekleri o günü bekliyoruz . Diğer yandan dengesiz modüllerin etkisi ile iyice oyuncular arasında adil oyun terazisi değiştiği gibi güç dengeleride değişti yüksek kaçınma modülü veya pld-8 roketi etkisi olabilir berserker gemisi özelliği olabilir .
    Bu dp link bugu öncesi bir orcus ile savaşta buna benzer bir durum oldu anlık olarak inmedi dp si sonra birden bitti patladı oyun görüntü hatasıda olabilir bunlar iyi ihtimaller yada daha başka bir oyun açığı bulundu ve henüz yaygınlaşmadığı için bilinmiyor en doğru cevap yeniden aynı kişiye denk gelip sonuca bakmak aynı durumun olup olmadığına tabiki yukarıda yazdıklarımın gerçekleşmemesi durumunda .