adamın işaretleme programı kullanması

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by lordm0zart, May 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lordm0zart

lordm0zart User

ve benim bunu adamın yüzüne vurmam sonucu banlanmam
    ne kadar trajikomik bi olay değil mi
    2010 senesinden beri aynı dalga dümen

2. İlegal program adı, yazım hatası veya kötü söz söyleme olduysa sorun sizde eğerki globalde cm banladı ise başkasını suçlamaktan (gerçek veya yalan) dolayı ban alman normal olur.

3. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Haksız yere ban aldığınız düşünüyorsanız oynadığınız server,id numaranız ile supporta başvuru yapmalısınız.

Iyi Forumlar.

4. lordm0zart

lordm0zart User

yoo sadece işaretleme programını kapat diye yazdım ve 1 dk sonra banlandım
    ama kullanıyor adam belli
    50 mbps netim var
    bilgisayarla gayet ilgiliyim hiçbir sorunum yok
    ve şuanki en iyi oyunu bile ultra ayarlarda kaldırabilecek bir sistemim var ( tarayıcı oyunları hiç farketmez işlemcim gayet güçlü)

bu tarz bir bilgisayarda geçikme flash player sorunu yok
    ama adam resmen uçarak bi anda yanıma geliyor ve ben daha onu göremeden uzaktan sıkmaya başlıyor

5. Bu tür olaylarda video çekebilirsen çekip kanılarınla supporta başvurman gerek. Kullanan kişiye laf söyleyerek olan sana oluyor. Cmnin gördüğü odalarda yazdıysan ban alman normal.

6. lordm0zart

lordm0zart User

bilmiyorum bu aralar iyi banlamalar oluyordu program kullananlarada demekki arada para yedirenlerde olabilir adam oyuna bayağı para yatırmış gibi duruyor

7. Belli olmaz belkidde geçmişin ünlü botçularından biriydi :D işaretleme kullanan onuda kullanmıştır. Her gördüğün sağlamı paralı sanma :)

8. Merhaba ,

Forum yada Chat görevlileri sizin bahsettiğiniz konularda bir şey yapamaz. Çünkü oyuna müdahale etme ve hesap inceleme gibi yetkileri yoktur. Bu tür konularda yapabileceği bir şey ise ancak support yardımcı olabilir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.