adamların 200k vurması imkansız mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 29 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

bazı adamlar 200k vurabiliyo karıştırıptır heralde o dimi ? Yani karıştırmadan 150k yı geçmez bence X-6
    Hesaplamıştım 144k ydı yani hesap yapabilecek veya yapmış olan veya böyle bir sayfa yokmu??

2. 200.000 hasarı vurmak için UCB-100 ve RSB-75 lazerinin aynı anda atılması lazım ki ikisi toplanıp hasar öyle gösterilsin. Sadece RSB-75 ile dahi 200.000 vurmak imkansız şu an.

3. senberk99

senberk99 User

hmm tamam teşekkürler 200k vuruyolar da :D neyse teşekkürler tekrardan kilitlenebilir

4. nasıl karıştırıyorlar acaba bende slot 1(x4) ve slot2(rsb) yapıyorum. o kadar göremiyorum. 2sini aynı anda nasıl karıştırıyorlar 2 slotada aynı andamı basmak gerekiyor acaba?

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar oynadığınız oyun flash ağırlıklı bir oyundur ve rsb+beyaz+5'li roket+tekli roket bunların toplamını aynı anda gördüğünüzde 200k dan fazlada görebilirsiniz.

İyi Forumlar

6. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

Rica Ederiz...

Konunun Kilitlenmesi istek üzeri uygundur.

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.