Adamların roketlerinde lzerlerinde ve gemisinde 2t seprom oluyor bu nasıl yapabiliyorlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 3 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. videoların genlinde bu var adamlar o kdr kaynağı gemiye nasıl koyabiiyorlar bizde bir ambar genişleticisi oluyor ? ambar için başka bişey yapamazmıyız gemi ile ambar genişleticisi dışında ? skylab taki depo modülün etkisi varmıdır .

2. Merhaba,

Cpu dışında hiçbir şey etki etmez. Cpu da yalnızca ekstaralar kısmını arttırır.

İyi Forumlar.

3. TheMaster

TheMaster User

Açıklaması gayet basit çeşitli seprom buglarıyla bu oluyor.Çeşitli video sitelerinde bu videolar mevcut.Tabiki yapması yasak.Yakalananlar Ban alıyor.

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

pete 12 tane %12 lik ambar protokolü bile koysan citadelle 25-26 k ambarın oluyor. Ama 2 t yi hileden başka bir şeyle yapamazlar.

5. ya boş konuşmayın adam oyuna girmez seprom atar niye herşeyde bi hile arıyosunuz siz burda anca konuşursunuz oyunda bişe yapamayan burda arkadaş...

6. coder545

coder545 User

seprom ciktigi gunden beri herseyi fulleyip oyuna girmeden atsin t yapamaz

7. Bendeki lazere beslenmiş seprom atışı 1m gibi bir rakam.

Aslında T yapması çok basit.Citadel ile gönderiyorum 8000 adet güncelliyorum.

Dolunca tekrar...Sadece uzun sürüyor başka bir şey değil.

Yani düşünmeyin her şeyde bir hile var diye...

8. coder545

coder545 User

bende de citadel var sadece seprom atip cikiyorum arada foruma giriyorum 1.3m sep var , ve oynamaya baslayinca 1 hafta olmadan 1 milyonu harciyorum , sizin icin hesap yaptim 1 t icin 22045 gun boyunca sep atmaniz gerekiyo gemi ve hangarin onemi yok bi gunde 4536 sep uretiliyo isterseniz 157k ambariniz olsun . ama bugla 8000 sepi 2500 uri karsiliginda 15 saniyede gonderebiliyordunuz

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Adam sadece lazer dememiş ki gemisinde demiş. Gemide 2 t ambar nasıl olsun. Lazerlerde mümkün sürekli ata ata yapmış olabilir ama gemide 2 t olamaz.

10. Merhaba,

Lazerde de 2t olması mümkün değil, skylab 1 günde yaklaşık 4k seprom üretiyor, Bu düzenli olarak gemiye atılıp lazere basılsa günde 40k eder, 1k günde 40m eder 2t yi hiç bir şekilde bulamaz.

TheMaster bunu beğendi.
  11. TheMaster

TheMaster User

Arkadaş haklı hadi şimdi açıklayın bakayım :)

KaraSowalye05 bunu beğendi.
  12. jarekkk

jarekkk User

Lazerimde 11milyon 700bin seprom var. Hilemi değilmi buradaki admin arkadaşlar geminin loglarına bakıp neler olduğuna bakabilirler.
    Hergün düzenli olarak 5k atıyordum neredeyse 20günde 1milyon seprom eder bu. (2.5-3yıldır oyuna düzgün girmiyorum sadece seprom at çık her girdiğimde chatte muhabbet birde başka birşey yok tek hevesim seprom atmak oldu koskoca oyunda. )

nikim : LINKIN*ALIVE♥[MitiS] server: isk2

Hile felan demeyin beyninizi çalıştırın bazı konularda beyin güzel birşeydir.

13. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

İyide adam sadece lazer dememiş gemide demiş o yüzden hile diyoruz. Adam ilk mesajında ambar genişletici felan demiş okursan anlarsın.

14. Merhaba,

O miktar (2t, benim bildiğim 2t 2.000.000.000 eder) herhangi bir hile ya da bug kullanılmadan lazerde de olamaz rokette de olamaz gemide de olamaz.

15. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

2 t seprom besleme için 200 m seprom gerekir 20 lvl bir seprom rafinerisi saatte 189 seprom üretirse 200 m seprom için 1.058.201 saat gerekir bu da 44.000 gün eder bu da 120 yıl eder ne bir insan bu kadar yaşabilir ne de darkorbit bu kadar süredir var. Tabi senin lazerlerin normal ama yok hile felan demeyin beyninizi kullanın demişsin 2 t seprom imkansız gördüğün gibi.

WooDyWooDPeCKeR bunu beğendi.
  16. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun tartışmaya ve hile yönelik ithamlara açık olmasından dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.