adeletsiz darkobrit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zan-zun tarafından 29 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zan-zun

Zan-zun User

arkadaslar biliyorsunuz bannlanan 658 hesabi acdilar bu adamlar zaten 5,2 de bot sayesine yaratiklari yapmislardi yuzde 50 bot sayesine yani darkbot bitirmisler suan 17500 gorevi bizden emegizle acmamizi istiyorlar sonra 100 yeni gorev cikacakmis :DD

sirf bot satmak icin gelen gorevler baska bir aciklamasi yok bence :DDD sizce

yata Burda yatip kalkacaksiniz gorev bitecek :D

son olarak dakrobirt acikdlari hesaplar suan kafa oynuyor d:DD

dark bot :D yakinda fair Play olarak cikar .DD bu oyundan ne koy ne kasaba olur para veren kisiler aklnizi basiniza alin derdim

2. Merhaba,

Bu kişisel düşünceleriniz ve hakaretlerinize kendinize saklayınız.
    Her oyuncu malesef ki bot kullanmıyor Korsan Görevlerini bizzat kendi elimle bende bir oyuncu olarak tamamlamıştım. Bu oyunun herhangi bir bot pazarlaması veya bunun satışıyla alakalı çıkardığı bir durum yoktur. Olmasıda söz konusu değildir. Açılan hesapların neden açıldığıyla alakalı duyurular gereken şekilde yapıldı, siz bunları okumadıysanız bu bizle alakalı bir problem değildir.
    Yeni gelen görevler oyunculara yeni bir serüven olup yeni heyecanlar katarak devam etmektedir,bunu farklı şekilde yorumlamayınız.

İyi forumlar.

3. Zan-zun

Zan-zun User

siz Adam bot kulaniyormu kulanmiyormu ona bakmasiniz bann atilan oyuncu alis veris yapiyorsa istedigini yapar Burda bunu sende biliyorsun bende biliyorum sen elinle gorev yaptim diyorsun hic inandirici gelmiyor bana biliyormusun gismis taramaymis hikaye parayla satilan botlarin hepsi acildi :)) o yuzden kapat konuyu hadi

son olarak bana akil verme tamami kapat konuyu oyuna bak

Son düzenlenen: 31 Ağustos 2018
    New_York ve BlackFhatma bunu beğendi.
  4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Konuşma tarzınız üslubunuz tutumunuz ve yaptığınız hal ve hareketler forum kurallarına aykırı davranışlardır, bu nedenle ceza aldınız.

Konunun kitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.