Adı üstünde ''Reloaded''

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JohnCooper[JC] tarafından 16 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Konuya destek veriyor musunuz?

Anketin kapanma tarihi 16 Mart 2020.
  1. Tam istediğim şey Evet!

oy sayısı 6
    85,7%
  2. Ne gerek var Hayır.

oy sayısı 1
    14,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese selamlar,

Darkorbit Reloaded diyerek yenilenmek istiyor lakin yenilikler çok paraya dayalı ve oyunu eğlenceli hale getirdiği söylenemez. Darkorbit yine eskisi gibi seviliyor peki neden? Çünkü bir yenilik gelmedi ki oyun eskisini aratmasın.
    Düşünceme gelelim artık bu kadar az gemi canınızı sıkmıyor mu? Bir goli al fulle veya vega?
    Düşüncemi söylemeden önce eskicilere bir kaç şey söylemek istiyorum. 9 yıldır Goli kullananlar artık yeni bir gemi kullanmak istemez misiniz? Özellikleri farklı skilleri farklı tipi seni daha da cezbedecek?
    Şimdi her yenilikçiye sesleniyorum aklınızda nasıl bir gemi varsa çizin resmini yazın özelliklerini ve hikayesini paylaşın konumuza, emin olun konunun kendisi bile oyundan daha etkileyici, bir çok oyuncunun yeniden başlama sebebi ve bir çok oyuncunun beklentisi...
    Çok konuştum bence hadi sevdiğimiz işi yapalım;
    Kendi ilk gemi düşüncemi şimdi size aktarıyorum:

Adı: Treleance
    Hız:310
    Lazer: 8
    Jeneratörler: 12
    Darbe Puanı: 270.000
    Ekstralar : 4
    Roketatar : 2

Gemi yeteneği:
    Treleance uzayın büküldüğü yerleri okuyabilecek yeni ve son sınıf bir radara sahip bu sayede uzaydaki boşlukları kullanarak kendini kısa mesafeli uzayın büküldüğü yerleri adeta ışınlanarak rakibini şoke eden hamleler yapabilir hale geliyor. Kısacası Treleance Darkorbit ekranında (maksimum 2 Goliath uzunluğunda) kendini ışınlayabiliyor.
    Yükleme süresi:
    10 Dakika

Hikayesi: Bütün Şirketlerin şu ana kadar ki tüm istatistikleri ve gidişatları açıklandı. Eğilim böyle gitmeye devam ederse korsanlar geldikleri çöplükten çıkıp bizim bölgelerimizi çöplük haline getirecek. Bütün Şirketlerin ekonomik daralması ve iç savaşlar aynı hızda devam ederken yeni bir teknoloji bu gidişatın geleceğini değiştirmeye hazırlanıyor. İşte bu amaçla Şirketlerarası teknoloji birliği adımını attı. Bu uzun uğraşın sonunda ortaya yeni bir gemi ortaya çıktı. O sadece bir yokedici değil aynı zamanda uzayın bükülmelerini de çözebilmiş bir gemi! Şu ana kadar görülmemiş bu gemi öğrenilmiş tüm bilgileri ortadan kaldırarak kendini masanın ortasında ışıldayan bir belgeyle ortaya çıkardı. Yapıcısı bilinmiyor fakat bilinen tek gerçek bu uğraşların arasında kimse toplantı odasında yokken biri tarafından konulduğu biliniyor. O gece bütün planlar yerlerde sandalyelerin üzerinde dururken o masum bir şekilde masanın üstünde duruyordu. Heyet eline aldı inceledi ve uzun toplantılar ve araştırmalar sayesinde gemi icat edildi. Heyet bu gemiye umudunu bağladı. Herkesin gözünde bir ışık... Ve gemiyi sunan kişinin ağzından şunlar çıktı:
    - Yıldızların yeni gücü! Goliath'a bile kafa tutabilen bu gemi uzayda dehşet saçıcak! Ve işte o ''Treleance''

BLOOD_RAPPEZ ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. haklısın ama golıaht oyunun temel kolonu goliaht tan daha saglam gem ı cıkarsa tutmaz oyun

3. Teşekkürler görüşün için, goliath'tan yukarı çıkacak demiyorum bende goliatha alternatif rakip seçenekleri ortaya sürüyorum hem farklı yetenek ve görsel değişimiyle oyun çok daha renkli hale gelicektir.

4. Bunlar yerine yeni haritalar ve yeni ncp ler gelse daha iyi olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.