Adım 2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -yeter123- tarafından 7 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -yeter123-

-yeter123- User

Gemi:Goliath
    Gemi Tasarımları:Amber,Crimson,Jade,Sapphire,Bastion,Enforcer,Exalted,Veteran,Razer
    Droitler:8 Irıs
    Droid Tasarımı:Yok.
    Droid Düzenleri:Kalkan Duvarı+Ok
    P.E.T.:Henüz yok.
    Lazer:26 LF-3 gerisi LF-2
    Kalkan Jeneratörleri:10 BO-2
    İtici Motorlar:7 G3N-7900 gerisi G3N-6900
    Skylab:Ortalama 17 Level
    GG:Alphayı yaptım.
    GGβ:
    GGγ:
    Diğer kapılara odaklanmadım.
    Ar-Ge:17 bitti.Kalkan sıklığının sonuncusundayım..
    Seviye:17 TP:520.000.000 ŞP:500.000
    Aegis istiyorum.

110.000.000 Credist ve 30.000 Uridium'u nasıl harcıyım?

Son düzenlenen: 8 Temmuz 2014
  2. Merhaba ,

Bana göre hem kredi hem uridium biriktirmeye devam edin. Zamanla kredi ile eksiklerinizi açık arttırmadan tamamlamaya çalışabilirsiniz. Biriken uridium ile ilerleyen zamanlarda arge yapabilir , hangar alabilir yada droit düzeni alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. DELI•VAR

DELI•VAR User

Argeni 24e olmadı 21e tamamla sonradan pet alma vaktin gelmişte geçiyor bile petini güzelce al sonra hızlarını 2binlikten fulle lazım olur kaçışlarda falan 2. hangarını güzelce al skylabınıda 20 level yap[maximum] lf3lerini 31e bo2lerini 16ya tamamla sonra zetaya gir havoçun olsun sonrası allah kerim :D

4. -yeter123-

-yeter123- User

bende öyle düşünüyorm

aegisi 700 m nasıl biriktiririm?

5. uriyle al o crediyle başka bişiler al derim ornek hiç goli tasrımın yok şart

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Credi biriktirmenin en temel yolu herkezinde bildiği gibi skylap bence gönderebildiğiniz kadar taş gönderin en azından 700mil credi olmasa bayağı artacaktır.

7. -yeter123-

-yeter123- User

promerıumun fiyatı max kaç oluyor?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.