Admin böyle birşey olabilir mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tikitaka tarafından 24 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tikitaka

tikitaka User

ya delirmek elde değil biri bana açıklayabilir mi bu olayı . hesabım ban yedi ve 14 günlük ama yabancı serverdayım türk adminleri ile iltişime geçtim hesabınız 14 gün sonra otomatik acılcak ve buugun 17. gün supporta tekrar yazdım verdikleri cevap Merhaba , Hesabınız şuan açık durumda.bana ve yabancı supportla irtibata geç denildi geçtim yabancı supportun bana verdiği cevap ise hesabım acık seref sıralamasında kapı herşeyde var sadece genel sıralamasında yok ve rütbesi hala duruyor.neyse yaabncı supportun yazdıgı cevap Bu hesap, hesap paylaşımı / ticaret / hediye için Şartlar ve Koşulların ihlali için sonlandırıldı sanki görünüyor. Biz bu hesapla size daha fazla yardımcı olmak için mümkün olmayacaktır. nasıl olurda böyle birşey diyebilirler ve gemim ne satıldı ne birşey hiç mi bakmıyorlar msn kaydı uri vip vb seylerin aynı İP den kullanıldıgına admin söyler misin ne yapayım onlara dedimki türk adminleri hesabım açık diyorlar bana dediği senin türk adminlerine basvurman gerek diyor onlara diyom onlarda senin yabancı support ilgilenmen gerekiyor dedi söyler misin admin ne yapayım delirecem çunkü?

Maqa67 bunu beğendi.
  2. Merhaba,

Bu konuda forum üzerinden herhangi bir işlem yapamıyoruz.
    Hatalı chat banı aldığınızı düşünüyorsanız id numaranız ile birlikte lütfen supporta durumu bildiriniz.
    İşinizi kolaylaştırması ve bilgi almak Bu konuyu inceleyebilirsiniz

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.