Admin Gemileri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve benzales tarafından 14 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. benzales

benzales User

Bu konu oyuncuları pek ilgilendirmiyor lakin merak ettim ve sormak istedim.

Geçmişte adminlerin 16 kadar irisi olabiliyordu, hala bu durum devam ediyormu? :)

Biraz daha eski bir videoda;

Son düzenlenen: 14 Haziran 2019
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Kontrol ettiğimde diğer oyuncularda olduğu gibi sadece 10 droit mevcut :)

Duruma bağlı olarak bu sayı değişebilir belki, lakin kesin bilgim yok :D

Iyi forumlar.

3. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Sayın arkadaşım @.Paradoks. 'a ilaveten; onların hesapları bir kaç ufak değişiklik harici aynıdır. Yani maksimum 10 adet droit olabilir ama yönetim panellerinden iris yüklenirse bu sayı arttırılabilir. Yani evet; 10'dan fazla olabilir. :)

İyi forumlar diliyorum...

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. benzales

benzales User

Şöyle bir durumda var. Geçtiğimiz senelerde ganimet kutularında oluşan bir hata ile apis ve zeus droidini bütün olarak bulan kişilere apis ve zeus droidini 9-10 adet birden verdi. Bu durumla ilgili youtube da bir çok videoda var.

Fazladan droidler hangar ve ekipmandan bakınca gözüküyor ama oyundan bakınca yalnızca 10 adet droid gözüküyordu. Bir arkadaşımda kutudan 10 zeus droidi çıkarmıştı. Test yapmıştık ve gemide fazladan bulunan ve oyunda gözükmeyen droidlere ekipman takabiliyorduk ama herhangi bir hasar ve kalkana etkisi yoktu. Öyle tahmin ediyorum şuanda adminlerde dahil fazladan droidlerden yararlanılamıyor.

Yinede adminlerin neler yapabileceğini bilemeyiz. :)

5. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar

Yönetim panelinden verilen droitler farklıdır. Onlar doğrudan eklenebilir. Ama bu gördüğünüz daha çok görsel bir açıktı.

İyi forumlar dilerim...

6. benzales

benzales User

Zaman zaman adminler hades, low, bl ve uber haritalarında oyunculara yardım ediyor. Panelden kendinize fazladan iris verirseniz bu tarz uygulamalarda hasarınızı artırarak daha fazla yardımcı olabilirsiniz. Herhangi bir npc yi daha hızlı imha edebilirsiniz.

Adminler bu durumdan yararlanabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.